04 / 2009 - 23/07/2024 05:23

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

178
И Вие можете да бъдете VIP!!!

(Дата: 2009-04-17) || (Брой: 04 / 2009) || Автор: ДАРБИ Последните дни, носещи усмивката на слънцето, разпалиха копнежа за море, почивка и екзотика. Зад всичко това се крие една простичка истина. През цялата година ние сме тези, които се грижат за някого, работим, за да задоволим нечии интереси, полагаме усилия, за да останат доволни нашите клиенти и доверители. Затова толкова искаме поне за две седмици ние да сме тези, които ще бъдат обслужвани, глезени, ухажвани. Искаме да бъдем VIP.
Независимо, че лятото вече ни примамва с ласките си, все още има много време дотогава. Но Вие можете да бъдете VIP и извън България. При това можете да бъдете особено полезни за себе си.
Обикновено когато говорим за езикови курсове в чужбина, смятаме че те са насочени към ученици и студенти. Всъщност, от подобряване на езиковото ниво се нуждаят всички и особено онези, чиито бизнес зависи от пряката и точна комуникация на чужд език.
За Вас, Ръководители, за Вас, Управители, за Вас, Мениджъри, за Вас служители и за Вас…!!!
Вие можете да се откъснете за един относително кратък период от работната обстановка, за да станете по-добри в работата си!
Вие можете да издигнете езиковите си умения, за да бъдете още по-полезни за своята фирма или институция!!!
И едновременно с това можете да се насладите на онова отношение, което Вие осигурявате на своите клиенти!!!
Още преди началото на лятото можете да направите нещо за себе си- да работите за повишаване нивото на вашата квалификация и да релаксирате.
Да- именно да релаксирате!
Със сигурност това Ви изглежда невъзможно, когато става дума за учене, но се надявам да Ви убедя, че не е така, представяйки Ви следващите две възможности.
И така-настанете се удобно в креслото, затворете очи и си представете типична аристократична английска къща от 14в. или от 18в. /от наша гледна точка това си е замък/. Първото, което възприемате с цялото си същество е спокойствието, а след това в представите Ви се появяват героите на Емили Бронте, Оскар Уайлд, Джейн Остин. Вие сте сред пищната зеленина на английската поляна, обслужвани според изискванията на английската етикеция, присъстващи на типичния английски следобеден чай, възползващи се от възможността да поиграете малко голф-една привилегия на английските аристократи. Вие сте далеч от ежедневното напрежение, далеч от шума на града, далеч от стреса и скуката.
Не се ли нуждаете точно от това-нещо различно, отпускащо и същевременно полезно?
Представям ви  Accent International Language Consultancy, който се намира в близост до Девън. Devon е разположен в югозападната част на Англия, в непосредствена близост до две крайбрежни ивици, както и до рибарски селца. Тук имате възможност да практикувате плуване, плаване с лодка или каране на сърф. В града може да се насладите на красотата на  двата национални парка-„Dartmoor” и “Exmoor”. Разходка сред тях ще ви срещне дори с диви коне, както и с докосването до невероятната природа, която ви заобиколя.
Accent International Language Consultancy е висококвалифицирана организация, работеща в сферата на професионалното обучение по английски език. Създадена е през 1988г. и е акредитирана от British Council.Езиковият център се помещава  в Bicton College в красива сграда от 18 век. На разположение на участниците е прекрасен парк с красиви градини, дървета и езеро. Центърът предлага и закрит плувен басейн, игрища за скуош и конна езда и др.
Accent предлага обучение с възможност от по 20, 30, 40, че дори и 50 учебни часа седмично, всеки от по 60 мин. Продължителността на програмите е от 1 до 13 седмици. За участниците в програмите се осигурява и вечерна програма, която включва посещение на театър, кино, класически концерти и такива с изпълнение на фолклорна или джаз музика, пътуване с лодка по морето или реките, голф, крикет, тенис, скуош, конна езда, риболов. Предлагат се и различни екскурзии до Bath, Plymouth, Dartmoor National Park, Cornwall, Stonehendge, Dartmouth, The English Riviera или др.

Разбира се, Вие можете да предпочетете
RIVERSDOWN HOUSE, който се намира в Хемпшир.

Хемпшир е разположен на около 70 км югозападно от столицата Лондон. Най-близките летища са Хийтроу и Гетуик, както и летището в Саутхемптън.
Езиковият център Riversdown House е създаден през 1971г. Той представлява  историческо имение от 14 век, намиращо се на час път от Лондон. Най-известните клиенти, ползващи услугите на Riversdown House са: Allianz, BMW, Ericsson, Nokia, Peugeot, Reuters, Rolls Royce, Siemens, Volvo, високопоставени личности от Дания, Швеция, Литва и др.

Обучението е индивидуално, провеждащо се по програма, уточнена още преди заминаването след анализиране и уточняване на нуждите и целите, които клиентът иска да постигне. Програмата е възможно да включва следното: подобряване увереността и лекотата при говорене, фокусиране върху граматиката, подобряване взаимодействието със зрители и слушатели, техники за подобряване на презентационните умения, как винаги да успяваш да си учтив, умения за участия в срещи и преговори.
Настаняването е в единична стая със собствена баня и тоалетна в една от двете къщи на Riversdown House. Те са разположени върху площ от 20 хектара сред прекрасната природа на Хемпшир. Тук ще можете да спортувате, избирайки между голфа, тениса, тениса на маса, карането на велосипед, а след физическото натоварване можете да се насладите на отпускащото въздействие на сауната. В съботни дни можете да посетите Лондон, Оксфорд, Стоунхендж, Уинчестър или да отидете на театър.
Аз се размечтах! А Вие? Наистина, колко хубаво би било докато си почивате да завържете полезни за Вас контакти, да усъвършенствате езиковите си умения, да сте VIP!
Ако Вашето любопитство е събудено, трябва да предприемете нещо! Свържете се с Консултантска къща „Дарби” на тел.988 03 40 или на имейл eshsa@einet.bg!                                                                                               

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11