09 / 2009 - 27/02/2024 08:44

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

221
Защо не и сега?...

(Дата: 2009-11-16) || (Брой: 09 / 2009) || Автор: ДАРБИ
Макар че лятото отдавна свърши, а именно с него свързваме възможността да заминем за чужбина, за да усъвършенстваме езиковите си умения, все пак за тези, които искат да отделят време за повишаване на езиковата  си квалификация Консултантска къща „Дарби” винаги може да предложи атрактивни дестинации.
Традиционно ще започнем с възможностите за изучаващите английски език. Програмите, с които ще се запознаете, са целогодишни. Разбира се, тук не можем да изложим всички възможности, затова,  ако търсите нещо различно, можете да се свържете с консултантите на „Дарби” за повече и по-подробна информация.


LAL, Torbay Language Centre 


 


Торбей е любимо място за отдих и почивка на много млади хора. Със своите прекрасни плажове и великолепни курорти, със своя по средиземноморски мек климат  той е част от Английската Ривиера на южното крайбрежие на Великобритания.Торбей се състои от 3 града: Торки, Пейтън и Бриксхам.  Намира се на около 5 часа  път с автобус от Лондон.
LAL Torbay е основан през 1984 г. Целта на училището и да предоставя отлична среда за обучение по английски език. Центърът разполага с тридесет класни стаи, безплатен безжичен достъп до Интернет, книжарница,учебна зала.
Обучението по английски език е насочено към тези, които желаят да комуникират ефективно в ежедневни ситуации. То дава възможност на участниците в програмата да подобрят уменията си в четенето, писането, слушането и говоренето. Учебните часове са 18 или 27, всеки от по 50 минути. Групите са средно по 15 души. В тях може да се включи всеки, навършил 16г.
Настаняван
eто е в общежитиетo Hunter’s Lodge, намиращо се на 10 минути пеш от езиковияцентър. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, повечето с изглед към морето. Общежитието разполага още с обща кухня, всекидневна, стая с телевизор, прекрасна градина за отдих. Настаняването е осигурено от неделята преди началото на програмата до последната неделя след нейния край.
Обучителните програми започват всеки понеделник от месеца.Минималната продължителност е две седмици, а максималната-8. За участниците в програмите са предвидени и забавления. Организират се и екскурзии до различни забележителности-природни и културнил

 


 


Eastbourne School of English

Ако морето ви привлича можете да изберете като място за обучение Ийстбърн. Той е морски курорт със 100 000 души население. Градът е подходящ за почивка и е пълен с енергия. За развлечение и отдих може да посетите театър, кино, галерия или център за пазаруване. През летните месеци уиндсърфингът е изключително популярен сред младите хора. Всяка година през месец юни в града се провежда международният Open Championship за жени по тенис, точно преди турнира Уимбълдън.
Eastbourne School of English е езиков център с над 70-годишна история. Училището се намира на тиха улица в централната част на града, само на 2 минути от местата за пазаруване и на 5 минути от брега. Разполага с 20 отлично оборудвани класни стаи, просторно помещение за отдих, кафетерия и красива градина. На разположение на участниците е и компютърна зала с безплатна интернет връзка. Тук могат да се обучават всички, навършили 16г.
Курсът по английски език обхваща 15 часа седмично. Обучението се провежда от понеделник до петък между 9 часа сутринта и 12:45 часа на обяд.
В програмата са включени и 3 следобедни урока по тенис седмично. Те се провеждат от професионални тенис треньори в David Lloyd Centre. Групата по тенис е от максимум 6 души. Транспортът до спортният център е осигурен.
Един от вариантите за настаняване е в приемно семейство, в единична стая със закуска и вечеря, както и с обяд в събота и неделя. През летните месеци участниците в езиковите курсове под 18 години се настаняват в стая
с повече души. Предлага се и настаняване в общежитие. То е осигурено в University of Brighton в единична стая със собствен санитарен възел. На разположение на участниците е оборудвана кухня. Настаняването в общежитие е за участници, навършили 18 години и е валидно от 4 юли до 12 септември. Осигурено е от неделята преди началото на курса до съботата след неговия край.
Курсовете започват всеки понеделник
от месеца. Минималният срок на обучение е 2 седмици, а максималният-8. За обучаващите се е предвидена вечерна развлекателна програма както и екскурзии до различни дестинации.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11