1 / 2010 - 23/07/2024 05:08

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

236
Да откриеш Вечния град...

(Дата: 2010-01-15) || (Брой: 1 / 2010) || Автор: Дарби Може би алчността да усвоим света е предрожденна, както е с инстинките. Белият свят ни привлича. Разкрива ни се глътка по глътка, сякаш по-цялостно да усетим неговата красота. Всеки изследва без умора своя свят, назовава го, опитва на вкус всяка част от него. Вярно е също,че всяко поколение идва на този свят със своя собствена представа за него, но то носи и опита на предходните. Затова има и части на географската карта, които винаги ще привличат погледа и ще раждат неизменно онзи стремеж да овладееш непознатото, който ни движи във всяко наше действие.
Едва ли някой ще оспори мнението ми, че една такава дестинация е Рим. Вечният град. Разбира се мечтите на всички са различни и може би той не стои на първо място във вашия списък, но по някакъв начин той си остава притегателен център, който бихте искали да видите-може би не днес, може би не точно сега.

А защо не? Не можете да отложите задачите си? А ако ви предложим да съчетаете собственото си усъвършенстване по отношение на езиковите ви умения с атмосферата на Рим? Готови ли сте за това ново предизвикателство? Ще кажете: “Не е възможно!”
 О, да, възможно е!
Такава програма могат да ви предоставят консултантите на “Дарби”. Тя е целогодишна и в нея може да се включи всеки, навършил 16г. 

Рим е една от най-големите столици в Европа и наброява около три и половина милиона жители. Той е разположен по течението на река Тибър на седемте хълма: Палатин, Авентин, Квиринал, Капитолий, Виминал, Есквилин и Целий, както и на 27км от Тиренско море. Това, което го отличава от всички останали градове, е усещането, че постепенно се потапяш в историята. Тя те обгръща от всякъде и ти сякаш очакваш да станеш свидетел на убийството на Цезар, на битките на Колизеума, на работата на Микеланджело по изграждането на Ватикан. Във всеки се поражда желанието да научи повече, за да възприеме по-цялостно тази уникална атмосфера.
Тази енергия, този стремеж към обучение може да бъде удовлетворен.

DILIT International House е езиков център, утвърден от Министерството на образованието на Италия и е част от международна верига, обединяваща над 120 училища в света. Намира се в централната част на Рим близо до ж.п. гарата, откъдето има удобен транспорт до всички райони на града. За 2006 и 2007г. Центърът получава международно отличие в резултат на високото качество на предлаганите от него услуги.

 
Предлагат се курсове по общ италиански, бизнес италиански, италиански в областта на киното, готварството, фотографията, археологията, история на изкуството, италианската опера и др. Курсовете по общ италиански са с 15, 20 или 30 часа обучение седмично. Обучението се провежда сутрин и следобед в зависимост от интензитета на учебната програма. Предлагат се 6 нива на обучение. Групите са максимум от 14 души. Часовете са по 50 минути. Учебните материали са автентични и разнообразни, методологията на преподаване – съвременна и ефективна, стимулираща комуникативните способности на участниците. Можете да използвате езиковата лаборатория и мултимедийния център.Тук се провеждат и тестове, като в края на обучението си получавате сертификат за завършен курс.

Езиковият център се грижи и за вашия социален живот. Той ви дава възможност да посетите изложби, театри и други културни събития по време на престоя ви, както и да се включите в организираните екскурзии.

Настаняването е осигурено от неделята преди началото на курса до събота сутринта след завършването му. Семействата са в близост до учебния център, на 30 минути максимум от него. В цената е включено ползване на баня, кухня, ток и газ. То се предлага в самостоятелни или двойни стаи. Има възможност и за настаняване в апартаменти /стандартни и луксозни/ или хотел.
Начални дати  има минимум веднъж месечно.

За повече информация можете да се обърнете към консултантите на “Дарби” на тел. 988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11