8/2011 - 22/06/2024 21:18

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

400
Планирайте сега вашето лято!!!

(Дата: 2011-10-17) || (Брой: 8/2011) || Автор: ДарбиЕкипът на консултантска къща „Дарби” отново предоставя възможност да съчетаете полезното с приятното и да натрупате незаменим опит, пътувайки през цялата година и учейки език.

Да владееш чужд език се превръща в ежедневна необходимост и задължително умение за реализация. Най – ефективният метод за овладяване на чужд език е да го учите в естествената му среда и с квалифицирани учители. Това е възможно, след като изберете някоя от фантастичните езикови програми за 2012 година, предложени от „Дарби”. За вас подбрани най-вълнуващите дестинации и най-добрите и престижни езикови центрове в Европа и САЩ, и вие имате възможност да изберете вашия езиков курс и мястото, което искате да посетите. „Дарби” гарантират отлична организация на всичко необходимо за вашето пътуване – от самолетния билет, през посрещането на място до настаняването.


 
 
 
 
 
За лятната ваканция „Дарби” организира групови езикови ваканции за възрастовата група 7 – 18 г. Те са за тези от вас, който учат английски език и не искат само да почиват през лятото. Ще имате възможност да пътувате със свои връстници, съчетавайки сутрешни уроци по английски език, следобедни спортни активности или занимания по изкуства и занаяти и организирани вечерни забавления като танци, караоке, вечер на националностите, филмова вечер и много други. И за да бъде престоят ви в избраната от вас държава най - пълноценен, ще имате шанса да обиколите  част от големите градове с организираните целодневни и полудневни екскурзии.

Ето и някои от предложенията на консултантска къща „Дарби” за лято 2012:

Оксфорд, Великобритания: езиковият курс се провежда в Harcourt Hill, част от Brookes University, един от най-добрите университети в Оксфорд и е много подходящ за тези, които искат да продължат висшето си образование в Англия. Университетското градче ще ви помогне да се потопите в атмосферата на студентския живот. Ще имате възможност да видите още Лондон, Бат, Уудсток и др.

St. Michael’s College, Тембъри Уелс, Великобритания: средното училище се намира в района, известен като „Сърцето на Англия” и посреща през лятото  деца от цял свят, предоставяйки им отлични условия за обучение, спорт и забавление. Организирани са екскурзии до Манчестър, Бат, Кардиф, Лондон и др.

Единбург, Шотландия: The Edinburgh Academy е основанa през 1824 г. Намира се в така наречения район „Нов град” в Шотландската столица, на около 20 минути с автобус от центъра на града. Ще посетите още Глазгоу, Стърлинг и др.

Cobham Hall, Великбритания: училището за средно образование Cobham Hall се помещава в историческо имение на династията Тюдор, датиращо към 1584 г., простира на 150 акра, с парк и красиви дворове. Екскурзиите са до Кеймбридж, Лондон, Брайтън и др.

Сан Гуан, Малта: училището се помещава в красива сграда на два етажа. и разполага с 10 класни стаи, напълно оборудвани с аудио-визуална техника, климатици, както и кафетерия и прекрасна градина. Ще направите много снимки в Гозо, Ла Валета и плажовете на Golden Bay, Paradise Bay и др.

Вашингтон, САЩ: три седмичната езикова ваканция в САЩ ви предоставя възможност да учите английски език в близост до американската столица, да се разходите из Ню Йорк и да се снимате на фона на Статуята на  свободата, както и да прекарате пет незабравими дни в Канада, посещавайки Ниагарския водопад и много други забележителности.

Ийстбърн, Великобритания: Ийстбърн е курортен град в източен Съсекс, на южния бряг на Англия, между Брайтън и Хейстингс. Училището е разположено на високи скали с великолепна гледка над целия залив и на кратка разходка разстояние от плажа. А учебен център създава усещането за семеен дом, сигурност и грижовна и щастлива среда на малките курсисти.

Маркет Харбъроу, Великобритания: Brooke House College е средно училище, създадено преди повече от 50 години и традиционно работи с висококвалифицирани преподаватели. През лятото отваря врати за курсисти от цял свят и организира допълнителни екскурзии до Оксфорд, Кембрийдж, Лондон и др.  

Избирайки някоя от ваканционните програми вие ще се насладите на вълнуващо пътуване, ще срещнете нови приятели, ще подобрите английския си език и ще натрупате много вълнуващи спомени.  

Пътувайте и учете с Дарби и през лятото на 2012 година!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11