10/2011 - 16/07/2024 15:57

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

422
През Новата година с много нови предложения!!!

(Дата: 2011-12-16) || (Брой: 10/2011) || Автор: Дарби Езиковите ваканции са доказано най – ефективният начин да подобрите езиковата си компетенция. Това е възможност не само да пътувате, да опознаване нови култури и традиции, но и да „сверите часовника” си за това до къде сте напреднали в изучаването на чужд език, да повишите знанията си с помощта на висококвалифицирани учители и да проговорите този език в неговата естествена среда, в ежедневието и сред местните жители.

 От 15 години Консултантска къща „Дарби” ви предоставя шанса да си подарите Езикова ваканция и да съчетаете полезното с приятното по време на едно незабравимо пътуване. Екипът на „Дарби” вече е в трескава подготовка за новата 2012 година, подготвяйки още нови възможности за езикови курсове и пътувания.

Скоро ще излезе новият каталог за „Езикови ваканции и курсове в чужбина”, в който ще откриете най – голямото разнообразие от Езикови ваканции с пътуване в група, както и множество нови предложения както за лятото на 2012, така и за целогодишни и езикови програми. В края на месец Януари, „Дарби” организира и традиционното изложение за Езикови курсове и образование в чужбина, където лично ще можете да се запознаете с възможностите да пътувате и да учите и да изберете най – добрата за вас дестинация.

За по-големите и самостоятелните, Консултантската къща предлага и индивидуални курсове с най-различна продължителност, интензивност и специализация.

Груповите езикови ваканции в чужбина са подходящи  за най-малките, които се притесняват да пътуват сами тъй като всяка от групите се придружава от ръководител, ангажиран да осигури безпроблемното протичане на настаняването, учебния процес и забавленията. Ваканционните езикови програми са неповторимо и незабравимо преживяване за всеки, особено ако е споделено с приятели.


Ранните записвания за езиковите програми за 2012 година вече започнаха, като до края на месец Януари можете да се възползвате от отстъпки за  всички Езикови ваканции. С ранните записвания вие си гарантирате място в избрания от вас езиков център. Планирайки от сега вашето пътуване, можете да си осигурите и по – добра цена на самолетни билети.

 През 2012 Англия и Лондон ще са домакини на Летните Олимпийски игри. Пътуването до тази дестинация е уникална възможност да сте част от това значимо за целия свят събитие. Много от езиковите центрове в Англия са съобразили социалните си събития и спортните си прояви с олимпиадата и настроението на Острова ще е изцяло в синхрон с емоциите на Олимпийския стадион. Това лято, светът ще е Олимпиада, а с ранните записвания вие ще си осигурите участието в това събитие.

А ако да не сте голям почитател на спорта, пред вас е целият свят! Независимо дали учите английски, руски или китайски език, или дали искате да посетите Африка, Азия или Америка, Консултантска къща „Дарби” е готова да ви партнира в постигането на целите ви, свързани с образованието и изучаването на чужд език.

Весели празници и успешна и изпълнена с много пътувания и емоции 2012 година!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11