03 / 2007 - 16/07/2024 15:11

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

48
Изживей едно незабравимо лято

(Дата: 2007-03-07) || (Брой: 03 / 2007) || Автор: ДАРБИ

Топлото слънчице, което наднича през прозореца ни подканя да започнем с кроежите за лятната ваканция, въпреки че щипещия мартенски вятър все още ни кара да се сгушваме в топлите шалчета. Ето защоь решихме, че е време да отворим темата за ваканционните курсова в чужбина и да ви представим най-актуалното за 2007 година. Подробно ще се спрем на това къде, кога и как да се запишете за избрания от вас езиков курс в съответната държава, като ще започнем с представянето на груповите, летни, езикови пътувания за ученици, тъй като по правило записванията за тези програми започват най-рано.


НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 3) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА


girls 6.jpgВаканционните езикови програми са незабравимо преживяване и неповторима емоция за всички. Съчетанието на интензивно езиково обучение в естествена среда с вълнуващи развлечения сред приятели от цял свят, е гаранция за една пълноценна ваканция.
Лятната фиеста, която завладява децата още от първия миг, ги прави по-самостоятелни и отговорни, провокира тяхното израстване и ги мотивира за по-активна изява. От първостепенно значение е перфектната организация на всеки детайл от пакетната програма - качествено обучение, сигурно и удобно настаняване в прецизно подбрано приемно семейство или в общежитие на училището, богата развлекателна програма, посредством която неусетно и с лекота се преодолява езиковата бариера.

Основни характеристики
Всички групови, летни програми са съчетание от:
• обучение по езика / 20 часа седмично/;
• богата ежедневна културна и спортна програма;
• полудневни и обикновено една целодневна екскурзии всяка седмица;
• възможности за настаняване в семейство-домакин или в общежитие при пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/.
Важна особеност при провеждането на груповите програми, е че учениците се придружават от представител на “DARBI-ESH Study Abroad” по време на целия престой извън страната. Провеждат се през летните месеци – юни, юли и август, като продължителността при пътуването в група е две или четири седмици.


Пътуване в група за ученици до 18 години
Лято 2007Oxford 2.jpg1. Оксфорд

Градът
Разположен в сърцето на Англия, Оксфорд е известен в целия свят с най-старото висше учебно заведение. Средновековните колежи, красивите градини в тях, богатите библиотеки и множеството книжарници създават неповторимата атмосфера на този изключителен град.
Обучението
Обучението обикновено се провежда сутрин под ръководството на ентусиазирани преподаватели и педагози. Първият учебен ден всички курсисти се подлагат на тест за определяне на тяхното входящо ниво и обучението им в съответната група. Благодарение на новите технологии и ярките учебни материали, то е не само много полезно, но забавно и ефективно. Групите са от 12-14 души като са застъпени всички нива – от начинаещи до напреднали.
Настаняването
Настаняването е в двуетажни къщи за момичета и за момчета, в единични или двойни стаи с умивалник, с общи бани и тоалетни. Изхранването е на пълен пансион (закуска, топъл обяд, вечеря). Храната е разнообразна.
Програмата за свободното време е изключително занимателна и интересна. Спорт, игри, викторини, забавни вечери, карнавали, конкурси, дискотеки, филми – и всичко това с връстници от Италия, Франция, Русия, Германия, и др.
По време на извънкласните занимания, участниците от българската група се придружават от представител на DARBI ESH Образование в чужбина, който пътува с тях от България, а също и от отговорник на езиковия център ISIS.
Спортът
Плуване, волейбол, баскетбол, футбол.
Екскурзиите
Лондон, Бат, Салсбъри, Страдфорд, замъка Бротън
Начални дати: 8 юли 2007 г.
Продължителност: 2 или 4 седмици
Цена
• 2 седмици – 995 GBP
• 4 седмици – 1 990 GBP
Цената включва:
-20 учебни часа седмично;
-учебни материали;
-тест за определяне на нивото;
-сертификат за завършен курс;
-настаняване в общежитие;
-пълен пансион (закуска, топъл обяд и вечеря);
-1 целодневна екскурзия седмично;
-1 полудневна екскурзия седмично;
-следобедни спортни занимания;
-културна и социална програма;
-ежедневни вечерни занимания;
-медицинска застраховка;
-трансфер от/до учебния център;
-придружаващ групата преподавател.
НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 3) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11