4/2013 - 27/02/2024 07:50

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

546
Априлски предложения за Вас!

(Дата: 2013-04-15) || (Брой: 4/2013) || Автор: ДарбиИ през месец април Консултантска къща „Дарби” има атрактивни предложения за езикови ваканции в чужбина, предназначени специално за Вас

Групови езикови ваканции 
St. Bede’s School

Знаете ли кое е най-слънчевото място във Великобритания? Това е морският курорт Ийстбърн - изключително подходящо място за езикова ваканция за малки деца. Провежда се в кампуса на английско пансионатно училище Clifton College

Английското пансионатно училище Clifton College е основано през 1862г. Намира се на около 15 минути от центъра на гр. Бристол и предлага отлични условия за обучение, спорт и забавление. Груповата ни програма е разработена специално за малки деца. По нея все още има няколко свободни места

RLT

Единствената езикова ваканция, която комбинира САЩ и Канада. Подобна програма се предлага само от Консултантска къща „Дарби” и ви дава възможност да изучавате английски език и да разгледате Вашингтон, Ню Йорк, Торонто, Отава, Монреал. Включва и посещение на Ниагарския водопад.Последни 3 места за програмата в САЩ и Канада. Запишете се сега!

Gateway International School of English

Мечтаете ли си да изучавате английски език на някое топло и слънчево място? Запишете се в новата ни групова програма в Малта!  Само през м. април може да се възползвате от специалната ни цена за ранни записвания – 708 евро за две седмици.

Goldsmiths College, University of London

Лондон е град, който непременно трябва да се посети – със своята богата история и разнородна култура, Лондон ще ви очарова! Новата ни езикова програма се провежда в „сърцето” на града и включва много полудневни обиколки сред забележителностите на английската столица.

Индивидуално пътуване
 

Англия

Vinehall School

Южното крайбрежие на Великобритания е известно с мекия си климат и красивата си природа. Предлагаме ви езикова ваканция в Хейстингс, в традиционно английско пансионатно училище. Обучението включва работа по проекти, подготовка на презентации, направа на фото дневник и др.

CMT LEARNING & MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS

Футбол в школата на Манчестър Юнайтед – едно вълнуващо предложение за всички почитатели на играта. Програмата съчетава тренировки и обучение по език. Включено е и посещение на емблематичния стадион Олд Трафорд. Запишете се сега, местата са ограничени.

Rugby School

Чували ли сте за английският град Ръгби? Това е родното място на играта ръгби. Знаете ли, че освен ръгби, там може да изучавате медиен дизайн? Разгледайте нашето предложение и запазете отсега място по програмата.

Casterton School

100 часа обучение по английски език – дори и да звучи много, програмата е приятна и освен със знания по език, ще ви обогати и с интересни детайли от британската култура – критически анализи на филми и театрални постановки, изследвания върху английските медии, индивидуални проекти. 

Stowe School

Stowe School e едно от най-престижните английски пансионатни училища. Намира се в близост до гр. Бъкингам и предлага великолепни условия за обучение: сгради с впечатляваща архитектура, 750 акра градина, плувен басейн, игрища за футбол, ръгби.

 Германия       

GLS-2 програми

Програмата се провежда в кампус разположен в планината, на брега на езерото Spitzingsee. Обучението по немски език е комбинирано с разходки и преходи в планината, занимания по планинско ориентиране, колоездене и др.

Програмата ни за младежи в Берлин е изключителна възможност за обучение по език и опознаване на немската култура. В нея участват младежи от цял свят. Резервирайте от сега лятното си обучение в Берлин

 Австрия

DID

Мечтаете ли да посетите Виена, един от най-красивите европейски градове?

Запишете се в нашата лятна езикова програма – освен обучение по език, ще имае възможност да разгледате историческите и културни забележителности на града.

 Испания

Enforex

Лято в Испания – отличен избор за децата, които обичат слънцето и мелодичния испански език.

Програмата, която предлагаме се провежда в Мадирд или Барселона, в кампусите на едни от най-престижните испански университети. В нея освен деца от цял свят участват и деца от Испания.

 Франция

Accord

Програмата ни за тийнейджъри в Париж се провежда в приятен и спокоен квартал в южната част на града. Обучението е интерактивно – изучават се и се обсъждат филми, песни, печатни материали и др.  Включени са и посещения на Лувъра, Айфеловата кула, Дисниленд и др

 

 Малта

Gateway International School of English

Със своя прекрасен климат, средиземноморски въздух и красиви плажове, Малта е идеално място за езиково обучение през лятото. Програмата, която предлагаме се провежда в една от най-тихите и спокойни зони на страната, а общежитието и езиковият център се намират в две съседни сгради. В допълнение към обучението има възможност за екскурзии.

За повече информация София 1000,пл. Света Неделя 4,тел./02 988 10 82,

тел./факс: 02 988 03 40, e-mail:  sledu@darbi.eu

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11