6/2014 - 28/11/2021 23:24

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

657
УСМИХНАТО ЛЯТО С

(Дата: 2014-06-17) || (Брой: 6/2014) || Автор: Дарби

Всеки родител е наясно, че ученето на чужд език е важно да не бъде прекъсвано, за да се постигнат максимални резултати. Езиковият департамент на „Дарби Колидж” предлага възможност за езиково обучение по английски език през лятото, което, разбира се, е съобразено с темпото на ваканционните дни. Целта на преподавателите на „Дарби” е всяко дете да влиза с усмивка в час като заедно с това се поддържат критериите за качествено обучение.    
Учебните системи, използвани от Езиков департамент „Дарби Колидж”, са разработени от издателство „Макмилан”. Нивата са разделени според възрастта на учениците, като най-малките учат основно под формата на игра с песни и запаметяване на отделни думи и изрази. С увеличаването на възрастта се увеличава и сложността на преподавания материал с включване на изучаване на азбуката, развиване на уменията за четене, писане и говорене, изучаване на граматически конструкции и натрупване на лексика. Конкретните системи, които се използват за лятната програма в „Дарби” са Starters, Movers and Flyers Skills:

Възраст
Система
 5-6 години  English Quest
 7-10 години 
 English World
 11-14 години  Laser
 15-18 години   Ready for First

Групите са между 6 и 10 деца, с което се осигурява по-голямо внимание и индивидуален подход към всяко дете.
 „Дарби” е разположен в идеалния център на София, с което воденето и взимането на децата се улеснява значително. Базата е съобразена с нуждите на децата, така че да предразполага към приятна и ползотворна езикова подготовка.

    „Взор” се срещна с Неда, на 11 години, която учи английски език в „Дарби”.

DarbiВзор: Харесва ли ти да учиш английски?

Неда: През лятото е по-лесно, защото няма други уроци и има повече време за домашните по английски.

Взор: От кога учиш английски?

Неда: Била съм на 4 години, когато мама ме е записала на първия курс. Помня малко от тогава. Учех цветовете, цифрите до 10. После започнах с песни и стихотворения. Сега вече зная доста повече.

Взор: Харесва ли ти в „Дарби”?

Неда: Да, защото има и други деца, с които мога да говоря не само на английски. Когато работим по задачите в тетрадката или учебника е интересно, защото понякога става като на състезание. Всеки се опитва първи да отговори на въпросите и е забавно. Учебниците ми харесват. Има много интересни уроци. От тях научавам неща, които не учим в училище.

Ако искате да запишете и вашето дете на езиков курс в Дарби потърсете консултатите на GSM: 0878 696 114, e-mail:  language@darbi.eu
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11