6/2011 - 23/07/2024 06:16

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

379
Тържествено изпращане на Випуск 2011 на Дарби Колидж

(Дата: 2011-06-17) || (Брой: 6/2011) || Автор: Дарби
На 11.06.2011г. в резиденция Бояна, дом №2, Дарби Колидж изпрати своя трети випуск. В изтънчената обстановка на резиденцията се събраха, за да отбележат това събитие, преподаватели, родители, ученици и множество гости.


 
 
Учениците от Випуск 2011 бяха поздравени от г-жа Бистра Илиева, управител на Дарби Колидж. Развълнувана, г-жа Илиева, отбеляза, че успехите на възпитаниците на колежа се дължат на реално осъщественото взаимодействие между ученици, учители и родители.

За в. Взор тя сподели какво означава за нея  лично този випуск:
„За мен този миг е изпълнен с много радост и гордост. С всеки випуск, който завършва, ние израстваме. Можем да кажем, че вече имаме изградена традиция-нашите възпитаници имат отлични резултати, но най-хубавото е, че всеки випуск има свой облик и свои постижения, които ни носят много положителни емоции, защото те са и наши.
Уверено мога да кажа-растат постиженията, с всеки следващ випуск нараства броят на учениците, изграденото от предшествениците става основа за израстване на следващите възпитаници на колежа.
Аз знам, че всеки един от нашите ученици от Випуск 2011 достойно ще поеме по пътя на своята реализация. Пожелавам им никога да не забравят, че като възпитаници на „Дарби” винаги трябва да се стремят да развиват своите дарби, за да се развиват като пълноценни личности в този многообразен и бързо променящ се свят.”

Г-жа Илиева връчи и наградите на г-жа София Желязкова-Директор на Дарби Колидж, г-жа Севдалина Иванова-Административен директор на Дарби Колидж и г-жа Антоанета Цанова-Директор на Езиковия департамент.

С топли думи към випускниците се обърна и г-н Джайлс Уилямс- Директор на  Brooke House College, партньор на Дарби колидж. Той ги поздрави за постигнатите резултати и им пожела никога да не забравят училището, което им е помогнало да ги постигнат. Г-н Уилямс сподели със зрелостниците и една древна китайска мъдрост- учителите могат само да отворят вратите, но учениците сами прекрачват през тях, за да изминат своя път.

Директорът на колежа-г-жа Желязкова отбеляза, че дори тя, която винаги изисква още и още, е била приятно изненадана от изключителните постижения на своите възпитаници A+ (6+ по българската система) по математика и А (6 по българската система за оценяване) по история, и също като тях се вълнува от излизането на резултатите през месец август.

Поздравителен адрес към Випуск 2011 от името на Zonta International връчи г-жа Емилия Коларова, която изрази своето възхищение от постиженията на учениците.
Церемонията завърши с връчване на годишните награди на учители и ученици и с онова, което Випуск 2011 очакваше с огромно нетърпението-хвърлянето на шапките във въздуха.

 Пожелаваме на възпитаниците на Дарби колидж много щастие и много нови успехи!

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11