7/2011 - 24/04/2024 20:57

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

392
Изложение на пансионатни училища от Европа Октомври 2011

(Дата: 2011-09-15) || (Брой: 7/2011) || Автор: Дарби Едно от основните направления в дейността на Консултантска къща Дарби е подбора, подготовката и  кандидатстването в елитни средни бординг (пансионатни) училища в чужбина. Това се дължи на разбирането, че в рамките на средното образование се изграждат навиците, придобиват се знанията, създават се уменията, необходими за бъдещото успешно реализиране на младите хора. За първи път Консултантската къща „Дарби” организира изложение на пансионатни училища от Европа в София, хотел Радисън през м.  октомври 2011 година.

Инициативата е подходящо да бъде посетена от родители и деца от 11 до 16 годишна възраст.

Всеки, посетил изложението, ще може да се запознае с различните образователни системи на Европейските държави и САЩ, да разбере възможностите за прием в пансионатните училища в тези държави, ще се запознае с възможностите детето му да учи  как може в пансионатно училище в Англия със стипендия до 50% от годишната такса и много други.

Какви са стъпките за успешно кандидатстване в пансионатните /бординг/ училища в чужбина, както и на много други въпроси можете да получите компетентен отговор, ако се обърнете към консултантите за средно образование на Консултантска къща Дарби.Заедно с тях ще преминете през следните етапи:

 ♦ среща разговор за изслушване на семейството по повод тяхното желание за развитие на детето и очертаване на етапите на съвместна работа
тестуване потенциала на кандидата – езикова компетентност, академични познания и личностни умения
работа по подбор на учебно заведение, в зависимост от потенциала на ученика, вид учебно заведение и финансови параметри, зададени от семейството
процедура по кандидатстване – подготовка на документи, организиране на посещение на учебното заведение на място
подготовка за полагане на приемните изпити на избраните училища
окончателно решение за избор на училище и записване
ориентация преди заминаването
 изпращане и заминаване на кандидата
продължаваща комуникация по време на обучението

 Не на последно място в рамките на инициативата ще се провеждат и индивидуални срещи-разговори с директори на пансионатни училища.

Директните срещи с представители на бординг училища по време на изложението също ще подпомогнат правилния избор на средно училище, което да послужи за стабилна основа за бъдещото развитие на младите хора.

По време на изложението през месец октомври бъдат обявени и стипендиите на средните бординг училища. Ще бъдат разяснени и процедурите за кандидатстване за тях.

Ако желаете вашите деца да получат елитно европейско образование и отлична подготовка за прием в най-добрите университети по света, отделете няколко часа и посетете изложението.

Повече информация можете да получите на тел. 02/988 03 40.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11