1/2012 - 24/09/2022 19:26

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

426
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” Януари 2012

(Дата: 2012-01-16) || (Брой: 1/2012) || Автор: Дарби28.01.2012г. от 11.00ч. до 19.00ч. в хотел „Радисън”, София

29.01.2012г. от 11.00ч. до 16.00ч. в хотел „Радисън”, София

31.01.2012г. от 10.00ч. до 19.00ч. в гр. Варна в Гранд Хотел “Димят”


За тринадесети пореден път през месец януари ще се проведе Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”. През годините изложението се утвърди като важна и полезна среща на търсещите млади хора с представители на образователни институции и консултанти на „Дарби”. Изданието има като основна задача да подпомогне стотици младежи в усилието им да открият най-добрата възможност за себе си.
Стремежът на организаторите винаги е бил именно това да е изложението, на което всеки ще може да открие най–подходящата програма, специалност, университет, училище или езиков център за себе си. Основната цел е да се помогне на всяка отделна личност да се ориентира в многообразието от образователни услуги, за да направи най – добрия избор за себе си! Затова отличителната черта на Консултантска къща „Дарби” е и ще бъде индивидуалният подход.


 
 
По време на европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” консултантите на „Дарби” ще стоят редом до своите чуждестранни колеги, за да гарантират точността и коректността на услугите. В тяхно лице всеки посетител ще открие  своя партньор по пътя за постигане на своите лични цели в областта на образованието. Ще получите пълна информация за помощта, на която може да разчитате от страна на „Дарби”.

Основен акцент на изложението е поставен върху възможностите за висше образование у нас и в чужбина. На събитието ще присъстват представители на различни висши учебни заведения, за да предоставят информация за изискванията за прием през 2012/2013г. и да обявят стипендии, предназначени за български студенти. Особено внимание в кандидатстудентската кампания е обърнато на подаването на документи в Германия, Австрия, Дания, Холандия, Франция и Белгия, както и старта на новата кампания за кандидатстване във Великобритания за всички единайсетокласници.

Освен традиционно атрактивните държави за кандидатите, те ще могат да се запознаят и със специфичните изисквания за кандидатстване в Скандинавските страни, както и Русия.
Всеки желаещ може да получи и допълнителна информация, включвайки се в презентациите, които ще се провеждат по време на изложението.

Консултантска къща „Дарби” винаги е обръщала внимание, че е важно отрано да се планира бъдещето на детето и то да се подготви за най-добрата възможна реализация. Затова на Тринадесетото изложение ще присъстват и представители  на много средни учебни заведения от Европа и България. От тях и от консултантите на „Дарби” ще можете да се информирате за редица възможности, които могат да подпомогнат подготовката на едно дете за образование в чужбина и успешна професионална реализация- обучение в бординг училище, включване в практики на училища, обучение за една година или един срок, летен езиков курс. Ранната инвестиция в образованието на детето винаги носи по-високи резултати в бъдеще!

Родителите, които искат да изберат най – доброто училище за своите деца ще могат да разговарят с директори и специалисти, да получат информация за кандидатстването, тестовете, които се държат, както и за многобройните стипендии, които партньорите на „Дарби” предоставят за българските деца, които достигат и до 100%.

В изложението ще вземат участие и представители на много езикови центрове,.  По традиция началото на годината е и времето, когато излиза новият каталог за езикови ваканции на Консултантска къща „Дарби”. Всеки, който се интересува, ще може да получи каталога, както и да се срещне със специалисти, които да му дадат най – правилната насока за избор на лятна езикова ваканция или курс. За четвърти пореден път ще отвори врати и специализираният „Магазин за езикови ваканции”, в който всеки ще може да „закупи” езикова програма със специална отстъпка.

За  Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” можете да потърсите повече информация на: www.darbi.eu или на тел. 988 03 40, 988 10 82, 98810 92.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11