9/2012 - 28/11/2021 22:38

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

498
Защо „Отворени врати”? Споделено...

(Дата: 2012-11-16) || (Брой: 9/2012) || Автор: ДарбиНа 24.11.2012г. ЧПБУ Евростандарт ще отвори вратите си за тези, които се интересуват образованието и възможностите, които училището предлага. Възпитаниците на гимназията с нетърпение очакват този ден и споделят емоциите си.

Когато един ученик натрупа опит в своето училище, естествено възниква въпросът за взаимодействието, за изградилото се чувство за принадлежност към институцията, чиято диплома ще бъде отправна точка в пълнолетието и реализацията на младия човек.

Този въпрос беше обект на размисли за учениците от ЧПБУ „Евростандарт” в навечерието на деня на „Отворени врати”.

Криси от 10а клас откровено се връща към своя бунтарски период преди две години. И също така откровено и искрено признава ролята на учителите, които й показват, че единственото, което постига, е да върви срещу себе си. Днес Криси продължава да бъде човек със собствено мнение, но в значителна степен е овладяла умението да изслушва другата гледна точка, с все по-голям интерес се включва в различни образователни задачи и без всякаква куртоазия благодари на учителите за този резултат.

Вики  споделя, че по-малкият брой ученици е безспорно предимство в усвояването на учебния материал, спомага и за по-добри взаимоотношения с учителите. Силно се надява отново да има международни проекти, защото при тях не само контактуват с връстници от различни страни, но и разширяват своя хоризонт, своите познания.

Ивето и Зина отбелязват добрата подготовка, получена в училището. При това тя се отнася както за чуждите езици и професионалната подготовка, в които е специализирано ЧПБУ „Евростандарт”, така и за хуманитарните дисциплини. Гледат на получените тук знания като на много добър старт за следващата степен в образованието и в професионалната си реализация.

Ивелина добавя, че е необходима по-голяма реклама, за да научат повече семейства за тези предимства и да запишат тук децата си.
Мненията на дванадесетокласниците са твърде повлияни от предстоящото завършване. Петте години за тях изминават неусетно, което е доказателство за пълноценен и интересен училищен живот. Илюстрират го изградените истински приятелства, удовлетворителните изяви в часовете, незабравимите изживявания в ученическата сесия на Европейския парламент. Убедени са, че качеството на работа в училището трябва да привлече вниманието на нови младежи, за да продължи успешното му развитие. Дори и да звучи сантиментално, момчетата и момичетата от 12а клас искат вратата на ЧПБУ „Евростандарт” да бъде все така отворена за тях и след завършване на образованието им.

След броени дни училището ще предостави възможност на всички интересуващи се да се запознаят с работата и обстановката за обучение на подрастващите. А ръководството е готово да посрещне с „Добре дошли” всички, които го изберат.

За информация: тел:, 0878670753, 0878 670 738; 9310034
e-mail: eurostandart_96@abv.bg175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11