10/2012 - 23/07/2024 05:26

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

508
Равносметка за ново начало (Споделено от екипа на „Евростандарт)

(Дата: 2012-12-17) || (Брой: 10/2012) || Автор: ДарбиЕдна година си отива
и утре тя ще бъде спомен.
Не е ли тя искрица жива
В този свят огромен.  

 В навечерието на Коледа този позабравен рефрен напомня, че всяка отминаваща година търси своето място в човешката летопис.

Дали ще бъде избледняващ спомен, или жива искра в нашето съзнание зависи изцяло от нас. И ЧПБУ „Евростандарт” не прави изключение от предпразничната равносметка.

Един след друг се редят епизодите, които изграждат облика на 2012 година. Трудно е да ги степенуваме, но все от някъде трябва да се започне. Като например отличният резултат на осмокласниците на външното оценяване по английски език – най-добър резултат в София. Или поредният успешен випуск от двадесет и шест слънчеви момичета и пораснали момчета, които осъществиха своите идеи и планове в престижни ВУЗ у нас и в Европа.

 Учениците от 11 и 9 клас пък бяха главните действащи лица при гостуването на датската група в рамките на проекта  „За чиста и красива Европа”.

Изготвяне на презентации, засаждане на фиданки в „Ученическа гора” на Витоша, съпровождане в дните на екскурзиите или националното парти – все неща, които присъстват активно в съзнанието на младежите и в страниците на отминаващата 2012г.

Няма как в тези прояви да не открием и всеотдайната работа на учителите и ръководството на училището, стремежа им към максимално наситена и интересна дейност на подрастващите.

 Удовлетворението от пълноценната работа бе допълнено и с най-новата придобивка – светли, нови класни стаи и компютърен кабинет в центъра на София. 

И ето, вече гледаме към 2013 година с много надежди и очаквания за бъдещите ни проекти:

  •  „Без граници”- съвместен проект на „Евростандарт” и Brooke House College
  • „Развитие на професионалното обучение в сътрудничество  с работодателите”- съвеместен проект на „Евростандарт”,  Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография и печатна база „Алианс принт”
  •   Разбира се бъдещите очаквания на випуск 2013 г. за отлично представяне на Държавните зрелостни изпити и изпитите за Професионална квалификация, както и сто процентова реализацишя във ВУЗ. 
Когато има на какво да стъпиш, Новата година не може да бъде друга освен успешна, щастлива и благодатна.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11