3/2013 - 24/09/2022 19:07

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

535
Отговорност, но и прекрасна емоция...

(Дата: 2013-03-18) || (Брой: 3/2013) || Автор: Дарби С настъпването на пролетта интересът към груповите езикови въканции в чужбина нарастна. За родителите е важно да получат възможно най-пълна информация и да са сигурни в хората, на които поверяват децата си. С тази цел взехме интервюта от ръководители на групи за езикови ваканции. В настоящия брой ще ви представим гледната точка на Христо Колев-групов лидер на езикова ваканция в САЩ.

-За първи път ли бяхте ръководител на група?

-За първи път ръководих група от деца на възраст 13 – 18 години през лятото на 2012 г. Очаквах да имам възможността да се срещна и да опозная една прекрасна група от млади хора от цялата срана. Така и стана! Именно тази среща даде началото на вълнуващо приключение в Съединените американски щати. Очарован съм от това колко добре възпитани и интелигентни са българските младежи, поставени в условията на чужда страна.

 -Какво прави груповите езикови ваканции атрактивни?

-Определено жаждата за нови знания е водеща! Децата научиха много по време на престоя си и не пропуснаха да се забавляват през цялото време.

-Как се чувстваха децата по време на езиковата ваканция? Как са посрещнати, какво е ежедневието им?

-Определено организираните спортни занимания бяха гвоздея в цялата програма. Назависимо дали играеха баскетбол, плуваха или правеха джогинг те винаги бяха заедно в заниманията си. Запознаха се с много нови приятели, които наистина бяха вълнуващи и прекрасни хора, от които може да се научи много.

-Как се чувстваха на раздяла?

-Независимо колко им беше трудно да се разделят с новите си приятели децата мислеха за прекрасното ново приключение, което изживяха заедно.

-Бихте ли станали отново ръководител на група?

-Такава отговорност си има цена.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11