10/2013 - 23/07/2024 05:30

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

582
Английска бизнес гимназия и колеж „ЕВРОСТАНДАРТ” - без компромис в качеството на обучение !

(Дата: 2013-10-15) || (Брой: 10/2013) || Автор: Дарби И тази есен Английска бизнес гимназия и колеж „Евростандарт” събира под своя покрив хора от различни възрасти, стремящи се към образование и усъвършенстване на знанията.

За най-малките ученици тук Детската академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”/ детска занималня вече работи със своята есенната програма! Всеки родител, който все още не е открил най-доброто място за ефективна подготовка на своето дете между 7 и 14 г. след училище, може без колебание да го запише в детската занималня. Заниманията тук са групови или индивидуални и съобразени удобно с учебната смяна в училище! Преподавателите работят индивидуално с всеки ученик. Заедно с полезната и задължителна подготовка на уроците, се предлагат занимания по интереси - чужди езици, музика, спорт, логическо мислене. Образователният център на детската занималня е с уникално удобни локация и транспортни връзки от цяла София.

И през започналата учебна 2013/ 2014 г. Английска бизнес гимназия и колеж „Евростандарт” приема за дневна и индивидуална форма на обучение не само ученици след завършен 7-ми клас, но и всеки, стигнал до извода, че трябва да се образова в по-добро средно училище. Тук се предлага изцяло ново образователно решение, което съчетава получаването на академична и професионална дипломи от зрелостници. Бизнес гимназията с английски език „Евростандарт” е реномирано бизнес училище с утвърдена практически насоченост на обучение, което позволява да започнете уверено работа веднага след завършването му. Същевременно предлаганата тук висококачествена чуждоезикова подготовка, съчетана с нови професионални компетентности, гарантират пълноценна реализация на дипломантите в български и чуждестранни университети

Специално препоръчани за средношколци от „Евростандарт” са започналите през м.октомври курсове за кандидатстване след 7-ми клас и подготовка за средно училище, които също са изцяло съобразени със свободното време на учениците. Не по-малка популярност имат и курсовете за подготовка за матура със задължителен текущ контрол.
Всеки човек над 18 години, който иска да се реализира успешно на европейския пазар на труда , може да започне своето професионално обучение в бизнес колежа „Евростандарт”. С помощта на преподаватели- специалисти от практиката и бизнеса, през учебната 2013/2014г. колежаните могат да придобият квалификации по професии като:

·         бизнес анализатор

·         финансист

·         счетоводител

·         графичен дизайнер

·         компютърен график

·         туристически организатор

Професионалният колеж „Евростандарт” предлага: задочни и самостоятелни форми на обучение; само за 2 години придобиване на III-та и IV-та степен на професионална квалификация; напълно безплатно обучение с ваучери по Европейската програма „Аз мога повече” за работещи

Пътят на Знанието не спира до момента на дипломирането. Вярвайки, че човек се учи цял живот, Бизнес колежът „Евростандарт” предлага професионални курсове за хора от всички възрасти. Това са предимно краткосрочни обучения в областта на компютърната грамотност, на бизнес администрацията, на оперативното и на компютърно счетоводство и др. Курсовете са структурирани така, че да ценят времето на обучаващите се, като позволяват да бъдат придобити знания и умения, които веднага могат да се прилагат в реална работна среда.

За повече информация за „Евростандарт” - тел. 02/ 931 18 99; 931 00 34 или мобилен телефон: 0878 670 738 или на електронна поща: eurostandart@darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11