01 / 2008 - 02/10/2023 16:52

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

74
Национален конкурс Благодеятел на годината’ 2007

(Дата: 2008-01-21) || (Брой: 01 / 2008) || Автор: ДАРБИНа 6 януари 2008 година на официална церемония бяха обявени благодеятелите за 2007 година. Конкурсът “Благодеятел на годината” се провежда за четвърта поредна година, като за трета е на национално ниво.

Целта на инициативата е да издирва и популяризира добрите дела, както и да провокира всеки, на когото е сторено добро да каже “Благодаря” на своя благодеятел по нестандартен и запомнящ се начин. Наградата се връчва на граждани, неправителствени организации, фирми и читалища, които доброволно отдават времето, финансите, опита и енергията си и/или постоянно работят за разрешаване на значими въпроси и търсят начини да отговорят на неотложните нужди на обществото.

По традиция на церемонията присъстваха политици, общественици и отделни граждани, които на светлия празник Богоявление споделиха с организаторите приятната емоция. Водеща на събитието беше г-жа Миглена Ангелова, която е един от най-верните партньори и съмишленици на идеята „Благодеятел”. За доброто настроение на публиката се погрижиха г-жа Елена Божкова – солист на “Мистерия на българските гласове”, детски хор ”Чучулигите” при читалище “Св. Св. Кирил и Методий” и хор “TE DEUM ADORAMUS”

Благодарение на мащабната информационна кампания тази година се състезаваха 205 номинации в четирите категории: граждани, неправителствени организации, фирми и читалища/библиотеки. От тях седемчленното жури присъди награди в следните категории на:

 

      Индивидуална награда: Инж. Гено Стоянов Генов, гр.Русе Неправителствена организация: Сдружение "Евроинтеграция", гр. Варна Стопанска организация: “Солвей-Соди” АД, гр.Варна Читалище/библиотека: Педагогически факултет към Шуменски Университет “Епископ Константин Преславски”, гр.Шумен Обществена подкрепа: Марина Кузманова, създател и администратот на сайта bg-mamma.com Голямата награда “Благодеятел на годината 2007”: Снежана Митова - Благодеятелят е човек отрекъл се от всичко и посветил се на правенето на добро за другите. Благодарение на нея 40 деца на възраст между 7 месеца и 19 години получават всекидневно материално и духовно обгрижване. Осигурила им е и помещение, в което се събират, за да се хранят, да учат, да четат литература на духовна тема. Учи ги на Закон Божий, както и на търпение, смирение, състрадание, уважение, мотивира ги да водят смислен живот.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11