10/2015 - 24/09/2022 19:06

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

781
КОЛЕДНО БЛАГОТВОРИТЕЛНО ТЪРЖЕСТВО „От деца за деца”

(Дата: 2015-12-11) || (Брой: 10/2015) || Автор: Дарби

Фондация „Дарби” и Църковното настоятелство на храм „Св. Параскева” – София

Ви канят на

ТЪРЖЕСТВЕН КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ


  За девета поредна година Фондация "Дарби" организира Коледен благотворителен концерт под мотото "От деца за деца".На 16 декември 2015 г. от 11:00 часа в храм „Св. Параскева” в гр. София, ще се проведе традиционното коледно тържество в подкрепа на децата лишени от родителски грижи в Дом „Радост” с. Дрен,  Център за настаняване от семеен тип 1, 2 и 3 в гр. Ловеч,  Дом за деца със специални образователни потребности  в гр. Луковит.

За девета поредна година  в традиционната ни инициатива вземат участие ученици от "Дарби колидж", "Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография" и други столични училища и детски градини, представители на бизнес кръгове и много доброволци. В празничния концерт музикален поздрав ще поднесат деца от СОУ „Алеко Константинов” в гр. Луковит,  Хор "Елици" при Националната гимназия за древни езици и култури с диригент Даниел Иванов,  децата от Детска градина „Звездица” в Кремиковци и ОДЗ "Славейчета" - гр. Банкя.

"От деца за деца"  не е обикновена благотворителна акция, която се провежда в периода около Рождество Христово. Проектът е събитие, което продължава години наред. Идеята не е да помогнем веднъж, а да се ангажираме лично с тези деца, които има нужда от помощ. Да се докоснем до техния свят, до мечтите им и да им подадем ръка за приятелство. В това е тайната на дългогодишния успех на начинанието. Организаторите и доброволците от „От деца за деца” участват от сърце в събитието не само за един ден. Проектът  обединява усилията на деца, младежи и доброволци, с различни интереси и способности, готови да творят добро и да помагат.

 В навечерието на най-светлите семейни празници, носещи  надеждата за по-добро, по-щастливо и по-светло бъдеще, за семейна топлина, уют и хармония, екипът на Фондация "Дарби" организира благотворителна акция, средствата от която ще се използват за обучение по изкуства на децата от домовете. Те ще бъдат оползотворени за създаване на детски ателиета по интереси, в които специалисти ще подпомагат развитието на талантите на децата в областта на музиката, изобразителното изкуства, театралните умения и др. Резултатите от обучението по изкуства ще бъдат представени на осмото издание на Детския фестивал за църковни песнопения и духовни песни "Осанна във висините" на 07 май 2016 г. в храм "Св. Параскева" в столицата.

Как може да погнете?
•    чрез директни дарения;
•   като финансирате нашата инициатива използвайки банковата сметка на Фондация "Дарби":  IBAN BG26BPBI79401070657101, BIC  BPBIBGSF в лева Юробанк България.

      Медийни партньори на Фондация "Дарби" за предстоящите благотворителни събития са БНТ – Канал 1, телевизия Bulgaria On Air, „Дарик радио”, радио Njoy
 

Сметка на фондацията, по която целево ще се набират средства за децата: IBAN  
BG26BPBI79401070657101, BIC  BPBIBGSF   в лева   Юробанк България
         


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11