9/2016 - 24/09/2022 19:31

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

857
ПОКАНА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

(Дата: 2016-12-16) || (Брой: 9/2016) || Автор: Дарби

Софийска митрополия, Църковното настоятелство на храм „Св. Мчца Параскева” – гр. София и Фондация „Дарби” Ви канят на Благотворителен Рождествен концерт „От деца за деца”, организиран за децата и младежите от дванадесет Центъра за настаняване от семеен тип в страната, и ще се проведе за десети път. В инициативата ни всяка година взимат участие с дарения ученици от „Дарби колидж”, „Евростандарт”, Езиков център „Дарби”, „Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография”, други столични училища, както и представители на бизнес кръгове, разбрали най-главното - коледният подарък е повече от дар – той е израз на любов и съпричастност. Целта е да превърнем концерта в истински празник за децата и младежите от центровете за настаняване, да им поднесем подаръци, да обединим усилия за набиране на средства за тяхното обучение по пеене, пластика, декорация и рисуване.
                                                                  ПОДКРЕПЕТЕ НАШАТА ИНИЦИАТИВА –
 НАПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦАТА И МЛАДЕЖИТЕ ОТ ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП:
ЦНСТ 1 и 2 в с. Дрен, за деца и младежи без увреждания; ЦНСТ 1 / ЦНСТ 2 / ЦНСТ 3 – гр. Ловеч, за деца и младежи без увреждания; ЦНСТ 4/ ЦНСТ 5/ ЦНСТ 6 – гр. Ловеч, за деца и младежи с увреждания; ЦНСТ „Здравец” и ЦНСТ „Зорница” – гр. Луковит, за деца и младежи с увреждания; Защитено жилище – гр. Луковит, за лица с увреждания; Дневен център за деца с физически увреждания – гр. Луковит

                                                                                           В ПРОГРАМАТА:
Поздравления от Хор „Бодра смяна”,  Хорът на НГДЕК „Константин Кирил Философ”, Детска вокална група към ДГ 146 „Звездица” – Район Кремиковци, група към ЦНСТ за деца и младежи –Община Ловеч, група към ЦНСТ 1 и 2 в с. Дрен, деца от  „Православен детско-юношески културно – просветен център” при Катедрален храм „Света Неделя”.

Сметка на Фондацията, по която целево ще се набират средства за децата:
IBAN BG26BPBI79401070657101, BIC  BPBIBGSF в лева - Пощенска банка.
       Можете да дарите средства и по време на концерта  в храма, в специално поставена кутия за дарения.


Желанието ни е заедно да творим благо и добро за нуждаещите се деца, като разтворим сърцата и душите си, за да върнем най-безценното нещо – детските усмивки! Да подпомогнем развитието на уменията и талантите им!
До момента наши партньори с предметни дарения са: „Виста АВТ” АД, „Феникс 94” ООД, ИК „Анубис-Булвест”ООД, Печатница „Да Ни Ва” ООД, Печатница ”Разград Полиграф” ООД, Книгоиздателска къща „ТРУД” ООД, „ Алто комюникейшън енд пъблишинг” ООД, „Екстрапак” ООД, „ПЕН Д’ОР” АД, Издателство „Рибка”, „БУЛ – БЕЛ” ЕООД, „Арома” АД, „Чипита България” АД, Издателство „Бард”, "Елдоминвест" ООД, "Виртуална зона" ООД, "Победа" АД, Издателство "Славена" ООД, Център за Хипербарна кислородна терапия "Хипербарика", "Млин 97" АД, „Мултипринт” ООД.

Нека заедно съпреживеем емоциите от концерта, нека да помогнем на децата в нужда,  да видим тяхната радост и усмивки!
Ще Ви очакваме!
Молим всеки от Вас да потвърди своето присъствие, най – късно до 14.12.2016г., на и-мейл: foundation@darbi.eu

Медийни партньори на Фондация „Дарби” за предстоящото благотворително събитие: БНТ, радио N-JOY  и Дарик радио.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11