3/2017 - 24/09/2022 20:32

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ - АРХИВ

881
Детски фестивал се нуждае от финансова подкрепа

(Дата: 2017-03-10) || (Брой: 3/2017) || Автор: Дарби

<img mce_tsrc="festival.jpeg" alt="Festival" height="291" width="217">
Фондация „Дарби” е създател и организатор на Детски фестивал за православни църковни песнопения и духовни песни, който се провежда всяка година през месец май под купола на храм „Св. Мчца Параскева“ в гр. София от 2009 г. насам. Целим да издигнем фестивала на международно ниво, като съхраним автентичната певческа култура на църковнославянската музика. Бихме желали да превърнем София в традиционно място за ежегодна изява на деца и младежи от всички региони в страната, Европа и Русия, да обединим различни култури чрез любовта към сакралната музика.  
Тази година събитието отново ще се проведе в рамките на два дни. На 7-ми май ще открием и проведем Фестивала под купола на храм „Света Мчца. Параскева”. А на 8-ми май ще проведем Уъркшоп, където ще пеем всички заедно в Софийската Света митрополия, в Катедрален храм „Св. Неделя”, и ще се изявим на сцена на открито, със съдействието на Столична община.
Нуждаем се от Вашата финансова подкрепа за развитието и провеждането на Фестивала:
Генерален спонсор: 3 000 лв. Вашето лого ще присъства на всички рекламни материали и официални покани, свързани със събитието; анонсиране в прес материали преди събитието; лого на рекламните банери, по време на Фестивала; лого и специално кратко представяне на дейността ви в нашия сайт и Фейсбук страницата ни; обявявяване на компанията като Генерален спонсор по време на Фестивала; кратко приветствие по време на откриването от представител на Вашата компания;  раздаване на Ваши рекламни материали по време на събитието; публикации във вестник „Взор”; друго – по договорка.

Основен спонсор: 1 000 лв. Вашето лого ще присъства на всички рекламни материали и официални покани, свързани със събитието; лого на рекламните банери, по време на Фестивала; ще обявим компанията Ви като наш партньор и спонсор в сайта ни и във Фейсбук страницата ни, както и по време на Фестивала; публикации във вестник „Взор“.

Частичен спонсор: 500 лв. Вашето лого ще присъства на всички рекламни материали и официални покани, свързани със събитието; на рекламните банери, по време на Фестивала; публикация в сайта и Фейсбук страницата ни.

Ако смятате, че можете да отделите друга сума и да се присъедините към нашата инициатива и да ни подкрепите, ще се радваме да се свържете с нас! Ето и банковата сметка на Фондация "Дарби":
IBAN BG26BPBI79401070657101, BIC  BPBIBGSF в лева Юробанк България. 

Медийни партньори на фондация „Дарби" са: БНТ, БНР, Радио N-JOY и Дарик радио.

Ще се радваме да бъдете наши гости и заедно да допринесем за имиджа на нашата столица като средище на духовния и културния живот. Да популяризираме творчеството и постиженията на хоровото музикално-изпълнителско изкуство и да стимулираме изявите на солисти и ансамбли. Да предоставим възможност за децата от другите страни да се запознаят с част от българските традиции и култура, българските църкви и древните културни паметници на София.

Фондация  „ДАРБИ” ; ЕИК: 175212228
Адрес на регистрация: Република България, гр. София, община Триадица, област София - град, пл. "Македония", ул. "Алабин " № 2, ет. 1
Седалище и адрес на управление: гр. София - 1000, пл. "Света Неделя" 4 ; тел.: 02 988 03 40
и-мейл: foundation_darbi@abv.bg, foundation@darbi.eu175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11