1 / 2010 - 22/06/2024 22:06

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

237
Rossall School - вдъхновяващ избор на английско пансионатно училище

(Дата: 2010-01-15) || (Брой: 1 / 2010) || Автор: Дарби Най-трудният избор за един родител е да позволи на детето си само да открива Белия свят. За нас, с нашия опит, с натрупаните през годините разочарования, той не изглежда толкова красив и приласкаващ, както е в очите на едно дете. Да, разумът разбира, че за неговото бъдеще  би било добре да се запознае с нови хора, да попадне в различна държава, да учи според утвърдени стандарти, но душата яростно се съпротивлява. За да я успокоим, жадно търсим информация, която да ни даде поне малко сигурност.
За Вас е добре също да се доверите на професионалисти, които да ви помогнат при избора и винаги да са на ваше разположение, когато имате нужда от повече информация или просто да излеете душата си. Ние Ви препоръчваме консултантите на „Дарби”, които през годините са доказали себе си и приемат присърце всяко ваше желание. Благодарение на тях ние успяваме да ви представим различни пансионатни училища, които биха удовлетворили вашите изисквания. 

 ROSSALL SCHOOL е създадено през 1844 г. и е едно от водещите английски пансионатни училища за момичета и момчета. Училището е разположено на живописния бряг на северозападна Англия в графство Ланкашър. Въпреки че повечето от възпитаниците на училището са английски деца, има представители на над 35 страни.

Училището приема деца от най-ранна възраст /3 годишна възраст/. ROSSALL SCHOOL предлага следните програми за образование: GCSE, A level, International Baccalaureate (IB), BTEG National Diploma in Design, Pre – International Baccalaureate. Освен това децата могат да се запишат на летни езикови програми или в центъра за чуждестранни ученици.

GCSE програмата е подходяща за чуждестранни ученици, които имат добро ниво на владеене на английски език. Задължително се изучава математика, английски език, естествени науки и чужд език.

A level е част от английска образователна система, която е предназначена за тези, които искат да продължат обучението си в университет.  По правило през първата година се изучават четири предмета, а през втората три. За чуждестранните ученици може да се изисква да се запише английски език като четвърти предмет през първата година, за да се подготвят и явят за IELTS, което е необходимо за кандидатстването по–късно във висше учебно заведение.

Ако сте чужденец и на възраст между 11 и 19 години и искате да учите английски или да получите английско средно образование ROSSALL SCHOOL е подходящо място да направите това.  След като завършите можете да продължите своето развитие в престижен университет в Англия или друго учебно заведения извън страната.

 Училището предлага разнообразни програми в своя център за чуждестранни ученици. Основната цел е децата да получат стабилна езикова подготовка, за да започнат обучението си в училището. Освен че се усъвършенстват езиковите умения, учениците изучават и специализирана терминология по различните предмети и се адаптират към особеностите на преподаването. Курсовете са с различна продължителност от няколко месеца до цяла година.  За тези, които искат да продължат своето образование в A level или IB, има възможност да се изкара IGCSE за една година и да се продължи със съответната програма в ROSSALL или друго училище . Центърът разполага с висококвалифицирани преподаватели по английски, география, бизнес, информационни и комуникационни технологии, изкуство, науки и математика. Базата му е разположена в красива стара, но много добре оборудвана сграда в сърцето на кампуса на училището.

Повече информация можете да получите от консултантите на „Дарби” на телефон 988 03 40.


   Каним всеки, който се интересува от средно образование в чужбина да посети нашия "Семинар за родители", който ще се проведе по време на Европейското изложение "Оторени врати за образование в чужбина " тук

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11