5/2011 - 03/06/2023 18:45

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

372
Английско училище дава 22 000 британски лири стипендия за един български футболен талант

(Дата: 2011-05-16) || (Брой: 5/2011) || Автор: Дарби

Английското училище за средно образование Brooke House College, Англия съвместно с Консултантската  къща за образование в чужбина „Дарби” организира за четвърта поредна година конкурс за футболна стипендия, в размер на 22 000 британски лири, за един футболен български талант.

В Brooke House College се обучават и други талантливи българчета със стипендии до 50% от годишната такса на училището,  които също се занимават с футбол и дори са подписали договори с професионални английски отбори. Затова  препоръчваме на желаещите да кандидатстват освен за 100% футболна стипендия и за академичните стипендии на училището. Това е още една възможност да се присъединят към Футболната Академия на колежа.

Петър Витанов е един от тези ученици, които, водени от любовта си към футболната игра, успя да спечели академична стипендия и да продължи образованието си в  Brooke House College.
Постъпва в училището преди две години, когато е едва на 14 години спечелил 30 % стипендия.Преди това Петър е тренирал 7 години в ЦСКА. Още през  първата година успява да се адаптира в академията и да направи впечатление на професионален футболен клуб „Питърбороу”. В края на учебната година Петър печели приза „Най-добър млад играч на Академията”. Той е приет много добре от треньорите на академията и винаги получава едни от най-добрите оценки за всеки изигран мач. Тази година е още по-мотивиран да успее. В момента има предложения от професионалните отбори на Кеймбридж и Нортхамтон, като през втория полусезон играе във всички мачове на Нортхамтон.

Едновременно с успехите си в спорта Петър постига много добри резултати и в училището, като е един от най-добрите ученици в него. Той добре разбира колко професионално се грижат за него в Академията и колко професионално го подготвят. Футболната академия и училището му дават реалната възможност да успее и да заиграе в ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ.
Каним всички, които искат да вземат  участие в конкурса за футболна стипендия да участват.

Право да участват в конкурса имат:
  • младежи на възраст от 14 до 18 години;
  • участниците трябва да са членове на младежки футболни отбори, да са участвали или да участват в националния младежки футболен отбор, да имат готовност за сериозна работа на футболното игрище, да очакват реализация на най-високо футболно ниво;
  • да имат добро отношение към учебния процес.
Конкурсът ще се проведе в четири последователни дни от 6-ти до 10-ти юни като участниците ще бъдат наблюдавани от специална комисия по време на тренировки и на футболни срещи, ако има организирани такива по време на конкурса.

За записване и допълнителна информация можете да се свържете с Консултантската  къща за образование в чужбина „Дарби” на 02 / 988 03 40 или eshsa@einet.bg  

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11