5/2012 - 19/05/2024 02:39

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

464
КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ BROOKE HOUSE COLLEGE , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ 2012

(Дата: 2012-05-15) || (Брой: 5/2012) || Автор: ДарбиЗа най-добрите, за академично подготвените, за отлично владеещите английски език, за лидери, за бъдещи мотивирани млади хора Brooke House College, училище за средно образование в Англия и Консултантска къща за образование в чужбина “ДАРБИ” обявяват конкурс за Академични стипендии в размер от 20% до 50%.

 Стипендиите важат за всяка от годините, през които ученика се обучава в колежа и са част от годишната такса .

Кандидатите трябва да са на възраст от 14 до 18 години.
На 9 и 10 юни  2012г., в София, ще се проведат тестове по английски език и математика, и събеседване с директора на Brooke House College. Окончателният избор е право на приемащата страна и не подлежи на обжалване.

Размерът на стипендиите зависи от резултатите от положените изпити Подгответе се на време.

На 9 и 10 юни  2012г., в София, ще се проведат тестове по английски език и математика, и събеседване с директора на Brooke House College. Окончателният избор е право на приемащата страна и не подлежи на обжалване.

Необходими документи:
  • Автобиографично есе на английски език, в  свободен  стил -  от  250 до 500 думи;
  • Такса за участие в конкурса – 20 лева.

Всеки, който има поне малка представа  от средното образование в съвременна Европа, е поразен от голямото му разнообразие.Там ще срещнете средни училища, които са държавни или частни, общински или религиозни. Частните училища от своя страна са дневни или бординг /пансионатни/. Oбучението в частните училища предлага повече гаранции за развитието на ученика. Всички, завършили средното си образование в частно училище, постъпват в университет. Образователните програми в тези училища са съчетани с широка гама от съпътстващи дейности, които  дават възможност на децата напълно да разгърнат заложбите си. От друга страна, съвременните средни училища се стремят все по-пълно да задоволяват стремежа на родителите децата им да получат най-високи резултати, които да им позволят кандидатстване в престижен университет. Това, разбира се, може да се постигне единствено от преподаватели, които са на високо академично ниво, и които владеят модерни методи на преподаване.

Нещо повече, голямата цел на съвременното средно училище е: децата да получат онези знания и умения, които ще им позволят да постигнат максимална реализация. Общата  характеристика на съвременните европейски бординг училища за средно образование е следната:
  • Възраст на обучаемите от 13 до 18 години;
  • Съотношение между преподаватели и ученици 1:5;
  • Висококвалифициран преподавателски състав и малки класове;
  • Възможност за стипендия при доказани високи академични резултати;
  • Над двадесет вида спорт;
  • Пълен пансион и пълно битово и медицинско обслужване;
  • Гарантиран прием в елитни университети. 
    
Благодарение на Консултантска къща „Дарби” изявени български деца могат да получат такова образование, възползвайки се от възможността да спечелят академичните стипендии на Brooke House College.

За повече информация и записване - тел. 02/988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11