9/2012 - 03/06/2023 12:28

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

501
Cambridge Tutors College- запазена марка за подготовка и прием в Кеймбридж и Оксфорд

(Дата: 2012-11-16) || (Брой: 9/2012) || Автор: Дарби Ако търсите международен колеж, отличаващ се с високи академични стандарти и отлична подготовка на учениците за постъпване в най-добрите британски университети, Cambridge Tutors College (CTC) е правилният избор. Колежът е създаден през 1958г. от възпитаник на Кеймбридж.

Днес неговият екип се гордее с репутацията на международен център с високо академично ниво, а също ш с приятелския и позитивен подход в процеса на обучение.

Неговите възпитаници реализират желанието си да станат студенти на такива университети като как Оксфорд, Кеймбридж, Imperial College, University College London и LSE.

Представяме Ви 10 причини, посочени от управата на колежа, поради които техните възпитаници имат такива резултати:

  1. Академични програми: A-level-международно призната квалификация, която високо се цени от водещите университети. Колежът предлага двегодишна и 18-месечна програма. Предлага се също едногодишна програма GCSE (задължително общо средно образование) като подготовка за обучение в програмата A-level
  2. Отлични резултати на изпита A-level: високите академични резултати са неизменно изискване на престижните британски университети при постъпване в бакалавърски програми.
  3. Малки класове: максималното количество ученици в клас е 9. Благодарение на това преподавателите могат да отделят достатъчно внимание на индивидуалните потребности на учениците.
  4. Ежеседмично тестуване: Колежаните всяка седмица правят тестове по всеки предмет. Това помага да се оценят знанията на учениците своевременно да определят слабите места и да насочат допълнителните усилия на възпитаниците им към тяхното отстраняване.
  5. Подкрепа в процеса на обучение:Всеки възпитаник на училището има преподавател-наставник, с когото се среща най-малко веднъж седмично за индивидуални консултации и препоръки относно процеса на обучение.
  6. Професионална помощ за избор на университет и при процеса на кандидатстване: Всеки ученик има достъп да обширна консултативна програма, включваща презентации на представители на университетите, срещи с преподаватели, с независими консултанти за кариерно развитие. На колежаните, избрали да кандидатстват в Оксфорд и Кеймбридж, както и медицина и стоматология, се обръща особено внимание.
  7. Самостоятелно развитие:при подбора на кандидатстващите в топ университетите се отчита не само резултатът на учениците от изпитите , но и тяхната готовност за живот в университета. Колежът предлага възможност да се обучават в среда, подбуждаща към развитие на организаторските способности, участие в обществения живот и отговорно отношение към себе си и своето образование.
  8. Извънучилищна дейност:на учениците се дава възможност да участват в различни спортни и културни мероприятия като футбол, баскетбол, тенис, бадминтон, тенис на маса, шахмат, фитнес, дискусионен клуб, пеене. Провеждат се също екскурзии и експедиции в почивните дни. Участието в тези мероприятия развива навици, които са полезни в обучението в университетите и в бъдещата професионална дейност.
  9. Настаняване: Колежът предлага настаняване във внимателно подбрани приемни семейства. По този начин на учениците се осигурява приятелска семейна атмосфера и възможност да се подготвят за самостоятелен живот в университета. Освен това, даже извън стените на колежа, ученикът продължава да подобрява езиковите си умения в автентична британска семейна среда.
  10. Местонахождение: колежът се намира в южното предградие на Лондон-надеждна, привлекателна и подходяща за обучение среда. Централен Лондон с наситения си културен живот-музеи, театри и концертни зали, се намира само на половин час път с кола от колежа.


 За повече информация можете да се обърнете към консултантите на „Дарби” на тел. 02/9880340.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11