6/2013 - 03/06/2023 17:05

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

565
Стипендия в размер на 27 000 британски лири за български футболен талант от Brooke House College

(Дата: 2013-06-14) || (Брой: 6/2013) || Автор: ДарбиИлиян Митрев спечели стипендията на Елитна Английска Футболна Академия

 Илиян Митрев спечели тазгодишният конкурс за пълна футболна стипендия на елитната английска академия "Brooke House College Football Academy", организиран от консултантска къща "Дарби".

В надпреварата за стипендията се включиха повече от 30 деца  на възраст от 13 до 17 години, дошли от цяла България.

Английските треньори  срещнаха в лицето на всички участници страхотна конкуренция, която направи изборът им много труден. Със своята сърцата игра и характера който показа на терена и извън него, Илиан  заслужено спечели стипендията, която е в размер на 27 000 британски лири, на година.

"С всяка година става все по-трудно за нас да изберем победител, което е добре, защото конкуренцията расте и играчите дават максимума от себе си на всяка тренировка." - сподели мениджъра на футболната академия,  г-н Бен Уотс.

"В академията не търсим просто добри футболисти, а играчи които притежават характер, работят усилено върху уроците и са готови да работят професионално и да се развиват всеки ден. Илиян Митрев покрива всички изисквания и нямаме търпение да започнем работа с него." - каза г-н Шейн Годдард, който премина като треньор  в академията този сезон от академията на Нортхемптън.

 "Илиян се представи на много високо ниво през всичките четири дни и показа на какво е способен, запазвайки хладнокръвие през цялото време, което е трудно когато се бориш за нещо толкова голямо.", е коментарът на българският треньор, Радостин Александров, който вече пет години работи заедно със своите британски колеги.

На останалите играчи които бяха близо до това да вземат пълната стипендия, бяха предложени големи отстъпки и възможности да  се присъединят и те към футболната академия на Острова. Жан Михайлов спечели 50%  футболна стипендия, а Дариан Доцински – 40% стипендия.

Brooke House College е пансионатно училище за средно образование, което се намира в Англия, в град Market Harborough, на около час път от Лондон. Футболната академия е създадена през 2008-ма година, като за малкото време, в което съществува, тя успя да се развие и вече провежда ежегодни конкурси в страни като Италия, Нигерия, Китай и  други .

 Академията организира и провежда футболни  мачове с академиите на професионални отбори, като Манчестър Сити, Фулъм, Стоук, Нюкясъл, Нотингам и много други, където играчите могат да бъдат забелязани, от техни скаути и треньори и да бъдат привлечени там.

Партньорските взаимоотношения на Консултантската къща  "Дарби" и Brooke House College са дългогодишни, което прави по-лесно и по-достъпно преминаването на български таланти да играят в родината на футбола, да учат и да завършат своето средно образование, получавайки английска диплома.

Повече информация за Академията и Консултантска къща "Дарби" можете да намерите на http://darbi.eu/

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11