5/2014 - 03/06/2023 10:57

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

649
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СТИПЕНДИИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

(Дата: 2014-05-15) || (Брой: 5/2014) || Автор: ДарбиПатрон на английското училище Gresham’s School е принц Филип

DarbiВъзможност за стипендия от 25 до 100% за музика, драма или спорт имат български ученици, които кандидатстват в Gresham`s School. Училището е с 450 годишна история. Основавано е през 1555 г. То е независимо бординг училище за момичета и момчета, в което е гордост да си ученик, защото това  означава да бъдеш особено талантлив. Разположено е в Източна Англия, Норфолк  в живописна местност до градчето Холт и на 130 мили на североизток от Лондон.
Принц Филип е патрон на  училището, което днес наричат  истински “паметник на английското образование и култура и люлка на таланти”. Нобелови лауреати, световноизвестни художници и поети, съвременни композитори  и изобретатели са учили в Gresham’s. Техните имена са изписани със златни букви в ритуалната зала на училището.

Училището стимулира творческите заложби на учениците, създава интелектуална и духовна среда за развитието им. Почти всички негови випускници продължават образованието си в престижни английски университети.

В Gresham`s School се изучават социални науки, бизнес и икономика. Има голямо Darbiразнообразие на езици - японски, мандарин, латински, италиански, испански, немски, френски. Сред предметите, които влизат в учебната програма са цивилизация, религия, театър, история на изкуството, английска литература, музика, философия, психология, информационни технологии. Учебните програми са GCSE, A Level и IB.

Училището разполога с  две театрални сгради с над 1000 места, художествена галерия, музикална къща, множество лаборатории.  Голяма част от преподавателите са възпитаници на Оксфорд и Кеймбридж.

Настаняването на учениците е в 7 къщи - отделно за момичета и момчета. Спортните съоръжения включват вътрешен басейн, две спортни зали, тенис кортове, закрито стрелбище и още много други. Училището е гордо със спортните постижения на своите възпитаници, национални шампиони по спортна стрелба.

    Още подробности за Gresham`s School можете да научите в Консултанстка къща „Дарби”.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11