7/2014 - 03/06/2023 11:50

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

667
Amadeus International School, Vienna

(Дата: 2014-09-11) || (Брой: 7/2014) || Автор: Дарби

AmadeusТова е едно съвсем ново училище, разположено в центъра на астрийската столица Виена, един от най-красивите и музикални градове в Европа. Основано е през 2012 година, като първоначално започва с обучение на ученици от 7 и 8 клас.  Постепенно включва всички класове от 1 до 10 клас ,а тази година предстои въвеждането на международната програма IB в последните две години от средното образование и получаването на диплома за средно образование.

Училището дава възможност на талантливи деца от 6 до 18 години, едновременно с  добрата академична подготовка, да развият своя музикален талант  в Музикалната академия Amadeus . Академията дава възможност на децата да обогатят и задълбочат музикалната си култура, като едновременно с това усъвършенстват техниката си като изпълнители на различни инструменти.
Училището е разположено сред огромна зелена площ , почти в центъра на Виена. Предлага на своите ученици добре оборудвана библиотека, отлични класни стаи и многобройни зали за музикално обучение, както и репетиционни зали. Парка на училището предоставя възможности за спорт на открито. Amadeus е първото училище в Австрия оборудвано с десет пиана Steinway, четири рояла и един концертен роял за концертната зала на училището. Учениците редовно участват в майсторски класове, провеждани от световно известни изпълнители или от гостуващи в училището преподаватели.

Музикалната академия предлага задължителна музикална подготовка на всички ученици.Обучението тук е подходящо както за изключително талантливи в музикално отношение деца, така и за такива, които никога не са докосвали музикален инструмент, но са особено артистични и проявяват подчертан интерес към музиката.
Настаняването на учениците е в общежитие, което е в учебната сграда. По-малките ученици живеят в двойни стаи, а по-големите в единични.

Училището предоставя ежегодни стипендии за особено талантливи ученици, лауреати от национални и международни конкурси.175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11