4/2017 - 16/07/2024 15:42

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

892
Rendcomb college - като от приказките

(Дата: 2017-04-10) || (Брой: 4/2017) || Автор: Дарби

<img mce_tsrc="rendcomb-college.jpeg" alt="Rendcomb-college" height="424"width="283">
Излязъл като от приказките, Rendcomb college се намира в Cotswold village, където уединението на природата и богата история се срещат в едно. Колежът датира от далечната 1920-та година, когато видния за политически живот на Англия сър Фредерик Уилс положил основите на сигурно и перспективно място за обучение на млади момчета.  В началото училището отворило врати за 12 момчета, но с годините се натрупал опита и престижа и през 1972 в Rendcomb започнали да се приемат и момичета.
Днес училището разполага с невероятна съвременна база, от която се възползват всички негови възпитаници. На внушаващата площ от 230 акра земя са разположени кампуса, четирите къщи за настаняване, 4 тенис игрища, център за сценични изкуства и аудитория с вместимост 350 места, танцово студио, модерно обордувана фитнес зала, открит плувен басейн и игрища по редица спортове, сред които футбол, ръгби, крикет, волейбол. 
Изкуството е широко застъпено в училището и разтоварвайки се от учебните занятия, децата могат да се научат да свирят на любим инструмент, да станат част от училищния хор или оркестър. Напоследък все по-модерна става и фотографията и улавянето на незабравими моменти, а това е още едно от нещата, които имат възможност да практикуват възпитаниците на Rendcomb college. 
Едно от най-хубавите неща за Rendcomb, които трябва да знаете, е специалното отношение към живата природа в лицето на т.нар. Горско училище. Учителите усърдно работят над това децата да проявяват любопитство, грижа и любов към заобикалящата ги природа. 
Именно в този зелен дом от 230 акра, изобилстващ от тихи и диви кътчета за разходка в природата, децата прекарват повече време на свеж въздух. Така, съобразно с тяхната възраст и възможности, те практикуват различни занимания като ориентиране в гората, разпознаване на дървесни и животински видове, лагеруване, а всички тези дейности помагат за успешното разтоварване на мозъка. И с нови сили, презаредени от зелените си преживявания, те са пълноценни отново да се върнат в класните стаи, където по-лесно да запомнят и усвояват преподавания материал. 
Учението може да бъде приключение! С нови знания, умения и приятелства за цял живот, Rendcomb college е перфектното място за средно образование в чужбина.175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11