05 / 2007 - 24/09/2022 19:42

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
КАРИЕРА - АРХИВ

36
Обогатете кариерата си докато сте във ваканция

(Дата: 2007-05-07) || (Брой: 05 / 2007) || Автор: ДАРБИ

SBS Swiss Business School предлага уникални летни програми ориентирани към деловите хора, хронично страдащи от липса на време. Една удивителна комбинация от бизнес квалификация и релаксиращото влияние на една нова среда.


НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА


zurich 1.jpg• Цюрих е разположен в сърцето на Европа. Сгушен до езеро, носещо същото име, градът впечатлява с великолепната си гледка към Швейцарските Алпи. Намира се само на 10 км от международното летище. В Цюрих можете да откриете голямо разнообразие събрано на малка територия, което превръща всяко посещение на града в незабравимо преживяване.
• Цюрих е определян като град номер едно в света по качество на живот, което го превръща в подходяща среда за обучение по международен мениджмънт.
• В Цюрих живеят много националности, като тази пъстрота се обуславя от разположението на града в централна Европа. Намира се само на един час път от Лондон, Париж, Брюксел и Берлин.
• Цюрих е финансовата и икономическа столица на Швейцария.
• Качеството и разнообразието на културния живот на Цюрих, с многобройните театри, музеи и международни конференции, го превръща в идеалното място за получаване на световно образование.
• Разположен на бреговете на езерото Цюрих, градът предлага отлични възможности за практикуване на различни дейности на открито.
• Космополитният център на града, с почти 100 националности от целия свят, кара всеки да се чувства като у дома си.


zurich 2.jpgЗа две седмици международните курсисти ще имат възможност да посещават интензивни часове по европейски бизнес и финанси, да контактуват с топ мениджъри по време на визитите си в различни компании, да опознават местната култура и да общуват с хора от различни краища на света в един космополитен град.
Участниците в тези програми ще изживеят едно предизвикателно и пълноценно лято в Цюрих, финансовата столица на света.
Международният поглед и умения, които се придобиват по време на курсовете и семинарите, дават неоценимо предимство за участниците в тяхното обучение и професионалното им развитие. След успешното завършване на курсовете, се издава сертификат. SBS Swiss Business School e институция, акредитирана от IACBE (САЩ) и сертифицирана от EDUQUA (Швейцария).


Лятна програма по европейски бизнес

zurich 3.jpgПо време на двуседмичното обучение по тази програма, курсистите ще придобият представа за европейския бизнес и за уменията, и практиките при водене на преговори. Допълнително студентите могат да избират между немски или френски курсове. Работата в учебните зали се комбинира с екскурзии, посещения в различни компании, както и на редица социални и културни събития.

Продължителност на програмата: 2 седмици
Насоченост: европейски бизнес
Начална дата: 16 юли 2007

Дата на пристигане: 15 юли 2007 (неделя)
Начална дата на програмата: 16 юли 2007 (понеделник)
Крайна дата на програмата: 27 юли 2007 (петък)

Преглед, анализ и проектиране на средата за бизнес в европейския регион включва: икономически, политически и правни фактори, социално-културни характеристики, сценарии за промяна, проблеми свързани с европейския пазар и политическата икономика на страната и регионалните съюзи в глобален контекст, и анализи на бизнес стратегии в европейския пазар.

Цели
Курсът цели да насочи курсистите към задълбочено вникване в стратегическата и операционална важност на европейския контекст за международния бизнес. Обучаващите се запознават с европейската бизнес среда и силите, които я формират. Акцент се поставя върху анализ на средата както и на формулирането и внедряването на бизнес стратегии в европейско ниво.
• Демонстриране на задълбочено познаване на начина, по който оперира ЕС, влиянието му върху международния бизнес и взаимодействието по между им;
j0411841.jpg• Подготовка и участие в бизнес стратегии за пазара на ЕС;
• Показване на практически познания за европейския пазар, основани на собствени проучвания;
• Принос за формулирането на стратегическа политика на базата на бъдещо развитие на европейските политики – както с вътрешен, така и с външен фокус.

Умения за общуване и водене на преговори
Ефективната комуникация и водене на преговори не са вродени. Раждаме се плачейки, но не и с умението да водим успешни преговори. Много работодатели преминават обучения относно комуникацията и техниките за преговаряне, като така създават успешни партньорски отношения.НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11