9/2016 - 23/07/2024 04:28

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” - ЯНУАРИ 2017

21 януари, хотел „Хилтън” – София
24 януари, „Суис-Белхотел” – Варна
Образованието в чужбина е стремеж за много млади хора и техните родители.
В края на месец януари ще се проведе Двадесет и осмото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”, организирано от Консултантска къща „Дарби”. 

Изложението е насочено към всички възрасти и на него ще бъдат представени езикови ваканции в чужбина, средни бординг училища и университети от Европа и Америка.
Най-важното – по време на изложението учениците ще могат да положат безплатни тестове, да получат компетентен съвет за избор на училище или университет, а родителите да ползват отстъпки от цените на предлаганите обучения. През месец януари, за седми пореден път, ще отвори врати традиционният за Консултантска къща „Дарби” Магазин за езикови ваканции със специални отстъпки. Магазинът ще предложи атрактивни намаления, които и тази година обещават незабравими приключения и забавления.

50 стипендии могат да бъдат спечелени от ученици, които искат да завършат средното си образование в чужбина. Условията за получаването им ще научите при представянето на средните бординг училища.
За пореден път в рамките на изложението се организира „Училище за родители”. В него родителите ще  получат максимално полезна и подробна информация за образователните възможности, стоящи пред техните деца. Най-важните теми в часовете в „Училище за родители” са свързани с предстоящия избор на училище, образователна програма и начало на обучението, не само в чужбина, но и в България.
Образователният път на всеки кандидат-студент е различен, в зависмост от приоритетите, които залага в живота си. Познаването на вси  .. повече >>
ГЛАВНА СТАТИЯ
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” - ЯНУАРИ 2017
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ
ПОКАНА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
НА ФОКУС
Езикова ваканция на Earlscliffe на специална цена
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
5 причини, за да изберете Дарби за своята подготовка за IELTS
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Конкурси за Brooke House College - 2017
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стартира регистрацията за TMS - тест в Германия
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Възможности за обучение в Германия без сертификат
КАРИЕРА
DARBI COLLEGE
вестник България - най-големият седмичник в САЩ
175
164
152

Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11