1/2017 - 23/07/2024 06:10

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” - ЯНУАРИ 2017

21 януари, хотел „Хилтън” – София
29 януари, „Суис-Белхотел” – Варна
 

Образованието в чужбина е стремеж за много млади хора и техните родители.
В края на месец януари ще се проведе Двадесет и осмото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”, организирано от Консултантска къща „Дарби”. 
Изложението е насочено към всички възрасти и на него ще бъдат представени езикови ваканции в чужбина, средни бординг училища и университети от Европа и Америка.

Най-важното – по време на изложението учениците ще могат да положат безплатни тестове, да получат компетентен съвет за избор на училище или университет, а родителите да ползват отстъпки от цените на предлаганите обучения. 

През месец януари, за седми пореден път, ще отвори врати традиционният за Консултантска къща „Дарби” Магазин за езикови ваканции със специални отстъпки. Магазинът ще предложи атрактивни намаления, които и тази година обещават незабравими приключения и забавления.

50 стипендии могат да бъдат спечелени от ученици, които искат да завършат средното си образование в чужбина. Условията за получаването им ще научите при представянето на средните бординг училища.
За пореден път в рамките на изложението се организира „Училище за родители”. В него родителите ще  получат максимално полезна и подробна информация за образователните възможности, стоящи пред техните деца. Най-важните теми в часовете в „Училище за родители” са свързани с предстоящия избор на училище, образователна програма и начало на обучението, не само в чужбина, но и в България.
Образователният път на всеки кандидат-студент е различен, в зависмост от приоритетите, които залага в живота си. Познаването на всички достъпни варианти, дава възможност за информиран избор, който е в основата на всяко успешно начинание. И тъй като събирането, об  .. повече >>
ГЛАВНА СТАТИЯ
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” - ЯНУАРИ 2017
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ
Благотворителен Рождественски концерт
НА ФОКУС
Магазин за езикови ваканции в чужбина - отстъпки до 19 февруари
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
Четенето в съревнование с електронните забавления
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Зелена книга ( „Green paper” ) – Училище, което работи за всеки
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Специалност Туризъм в Германия
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Критерии за прием в немските университети
КАРИЕРА
10 неща, които гимназистите да помнят
DARBI COLLEGE
Благотворителна кампания 2016 г.
вестник България - най-големият седмичник в САЩ
175
164
152

Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11