4/2017 - 23/07/2024 04:50

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
Национална Викторина

 

На 24.03.2017г., се проведе финалното състезание от Националната викторина на английски език „Образование на бъдещето”, организирана от „Дарби”, с генералното спонсорство на Британски съвет България и с подкрепата на Националния дворец на децата, Американски университет България и Coventry University Великобритания. Това е единственото кариерно състезание за гимназисти (10-12 клас) в страната, включено в Националния календар за изяви по интереси на МОН.


Правото да се срещнат на финала си извоюваха 6 училища от цялата страна -победители в регионалните състезания от викторината във Варна, Бургас, Хасково, София, Плевен и Благоевград, които се проведоха през ноември 2016г. След оспорвана надпревара национален победител във викторина „Образование на бъдещето” 2016-2017 е отборът на ЕГ „Акад. Л.Стоянов”-гр. Благоевград. Те спечелиха голямата награда, осигурена от „Дарби” - 2-седмичен безплатен езиков курс във Великобритания през лятото, както и участие в TEDx тазгодишното издание на Американски университет България с поети разходи по престой на място.
Класиралите се на второ място – учениците от Професионална търговска гимназия, гр Бургас, бяха отличени с безплатно явяване на международен изпит IELTS от Британски съвет, България. 
Призовата тройка бе допълнена от отбора на СУ „Васил Левски”-гр.Троян,които получиха възможност за безплатен онлайн курс IELTS Speaking в Езиков център „Дарби”, както и предметни награди от Националния дворец на децата.

Четвърто място зае СУЕЕ „Св.Константин-Кирил Философ” –гр.Русе, следвани от ПМГ „Акад. Боян Петканчин” –гр. Хасково и НГДЕК „Константин Кирил Философ” –гр. София, които бяха отличени с предметни награди от Американски университет България. 

„Дарби” раздаде още много други награди в подкрепа на младите хора на България и тяхното развитие, а именно:
Награда едноседмична екскурзия в страната за отбора с най-силна подкрепа –СУ &bdqu  .. повече >>
ГЛАВНА СТАТИЯ
Национална Викторина
ФАКТИ СЪБИТИЯ МНЕНИЯ
Над 600 деца и младежи заявиха участие в Детския международен фестивал, организиран от Фондация „Дарби”
НА ФОКУС
Незабравимо лято в Берлин
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
Изучаване на чужд език след 7 клас
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Rendcomb college - като от приказките
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Графичен дизайнер - професия и перспективи. Професия в перспектива.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Darbi VIP Club за образование
КАРИЕРА
Професия криминалист
DARBI COLLEGE
10 години Darbi College
вестник България - най-големият седмичник в САЩ
175
164
152

Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11