07 / 2008 - 23/07/2024 06:03

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

127
Всеки край е едно ново начало!

(Дата: 2008-09-25) || (Брой: 07 / 2008) || Автор: ДАРБИ 

Всичко има край… Ето, че дойде краят и на лятната ваканция. Несъмнено тя е била изпъстрена със силни емоции, веселие, нови приятелства и какво ли още не. Всеки един изминал момент се е превърнал в бисерен спомен.

Всеки сам допринася за това какви да бъдат спомените му. Да, те може да са само моментни, но също и такива, които да оставят трайна следа и да бъдат основа за бъдещето ви.

Много млади хора успяха да се докоснат до красотата, културата и духовността на чуждите народи. Невероятно е усещането да посетиш гордата Великобритания, мъгливата, но потънала в зеленина Шотландия или да се разходиш по вечно оживените улици на Ню Йорк. Няма как да не споменем и Германия, Франция, Испания, Малта, Австрия и Канада, все изключителни места, всяко със свой уникален чар. Представи си, че успееш да се насладиш на всички тези прелести едновременно с възможността да получиш езиково обучение, предложено професионално и с грижа.
Това биха разказали всички, станали част от летните езикови курсове. Ние - екипът на Консултантска къща „ДАРБИ” се радваме,че успяхме да допринесем за осъществяване на техните желания..

Децата, посетили езиковия център ISIS в град Оксфорд, Великобритания, с удоволствие споделиха своите впечатления. Сълзите в очите им след тяхното завръщане са най-искреното доказателство за изживените от тях прекрасни мигове. Трептящите им гласове, докато разказваха за своите изяви на музикалната сцена в състезанието по караоке, за организираните за тях спортни игри, екскурзията до Лондон, са само една малка част от изпълненото с емоции приключение, наречено „езикова ваканция в Оксфорд „.
Други, открили за себе си град Единбург в Шотландия, разкриха своята наслада от прекрасната природа на пленителния град. Трети споделиха с удоволствие за полезните часове, прекарани в класните стаи в езиковия център на „Brooke House College” в град Маркет Харбъроу.

Веселбите не спират до тук - карането на ролери и кънки, язденето на коне, футбол, баскетбол, посещение и разглеждане на забележителностите в Лондон са само една малка част от споделените емоции.

Независимо, че лятото е към своя край ние - консултантите на „Дарби” сме винаги готови да откликнем на вашите желания и приоритети в езиковата ви ориентация. Затова сме подготвили богато разнообразие от целогодишни езикови програми, които да помогнат за професионалното ви израстване.

Независимо дали се интересувате от бизнес, право, медицина, журналистика съчетано с подготовка по съответния език, ние сме готови да ви предложим най-полезната и достъпна за вас програма, за да добиете увереност в знанията си. Езиковият център St. Giles е вашата възможност да усъвършенствате знанията си в професионалната си област. Той предоставя:

 • Отлично обучение в градове като Лондон, Брайтън и Сан Франциско;
 • Висококвалифицирани преподаватели и специалисти в определени области;
 • Разнообразна и интересна програма;
 • Английски за ежедневния и социалния живот;


Ако пък мечтите ви са устремени в сферата на изкуството, с готовност ще ви запознаем с множество варианти за усъвършенстване на езика, за да се „потопите” в царството на модата, дизайна или фотографията. Можете да се възползвате от възможностите, които University of the Аrts в Лондон предоставя за вас – да се докоснете до области, като:

 • Моден дизайн;
 • Изящни изкуства;
 • Графичен дизайн;
 • Дигитална фотография;
 • Вътрешен дизайн и много други;


За вашата подготовка за кандидатстване в чужбина или ако имате желание да затвърдите езиковите си умения с международно признат сертификат сме подготвили разнообразни интензивни програми с полагане на изпити TOEFL, IELTS и много други.
Regent Language Training е един от езиковите центрове, който предоставя:

 • Разнообразни интензивни програми;
 • Целогодишни подготвителни курсове за IELTS;
 • Подготвително обучение от 6, 9 или 12 месеца;
 • Подготвителна програма за кандидатстване в университет;


Специализираните курсове за изпита TOEFL в EF International Language Schools също ви дават една изключителна възможност да продължите успешното си висше образование в страни извън пределите на България.

Затова не се колебайте да се свържете с нас! Ние приветстваме нови приятели и ще се радваме да бъдете част от предлаганите от нас приключения в необятния свят на езиковото обучение! Надяваме се, че сме успели да допринесем летните ви мечти да оживеят!!!!
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11