3 / 2010 - 16/07/2024 15:24

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

260
Светът е голям и … ВЪЗМОЖНОСТ дебне отвсякъде!

(Дата: 2010-03-16) || (Брой: 3 / 2010) || Автор: ДарбиЗа всички фенове на футболната игра! За всеки, който не иска да изостави футбола дори за ден, дори през лятото! За всеки, който е готов да изпие”вкусна чаша” „три в едно”, поднесена с усмивка през летните месеци!

Консултантска къща „Дарби” Ви отправя, предложение, на което не можете да устоите.

Всички знаем колко е трудно да решиш да учиш през лятото, когато цялата природа те призовава да се забавляваш. Всички знаем колко е трудно за човек, който предпочита спорта, да отдели време за обучение по чужд език през ваканцията.

Вече не е необходимо да правите жертви. Можете да посетите родината на футбола, да ви обучават майстори в тази игра, да учите английски език и да натрупате прекрасни спомени за едно динамично лято. 

CMT LEARNING & MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS организира летни курсове по футбол, които се провеждат в Myerscough College. Той се намира в Престън.

Градът е разположен в сърцето на Англия, на бреговете на река Рибъл близо до Манчестър, който е четвъртият по големина град в Англия след Лондон, Бирмингам и Ливърпул.

Myerscough College разполага с голяма спортна зала, голф игрище, има и условия за езда. Предлага всички съвременни удобства, за да се чувстват учениците добре-Stumble Inn bar, в който се организират вечерните мероприятия – билярд, тенис на маса, видеоигри, телевизия, театър и се прожектират филми на футболна тематика по няколко пъти всеки ден. Игрищата се намират само на 5 мин. пеша от общежитието.

Тренировките са 20 часа седмично. Те включват отборни тактики, семинари за правилно хранене и диета, развитие на физическата и психическа подготовка на учениците, занимаващи се с футбол. Всички треньори са лицензирани от UEFA и са се обучавали в Manchester United Soccer Schools. Всеки участник в курсовете ще получи пакет рекламно материали на Manchester Unitedфутболен екип, дъждобран, раница, бутилка за вода. Ще имате възможност да участвате в два семинара на футболна тематика. Ще можете да разгледате Националния футболен музей. Но голямото предизвикателство е, че един играч от всеки курс ще бъде избран да се състезава на финала World Skills, който ще се проведе непосредствено преди мач на Manchester United от Висшата лига.

Всичко това- в съчетание с обучение по английски език. Разбира се, езиковият курс също е базиран на футболна тема и се състои от 12 учебни часа седмично. Един учебен час е с продължителност 45 мин.

За да обогатите представата си за спортния дух на Великобритания, организаторите са предвидили в програмата целодневна ексkурзия до Blackpool Pleasure Beach и до стадион Old Trafford.

Настаняването е осигурено в Myerscough College- в единични или двойни стаи. Баните са модерни и са общи за етажа. Настаняването е осигурено от неделята преди началото на програмата до последната събота след нейното приключване.Програмата е насочена към ученици на възраст от 9 до 17г. И е с продължителност две седмици.

А тези, които биха искали да са още по-близо до любимия тим, могат да се възползват от възможността да се срещнат с легендата Боби Чарълтън като се включат в летните курсове на  Воввy Charlton soccer & sports Academy, насочена към ученици на възраст от 8 до 18 години.                                                                    

Академията се намира в Манчестър, който е университетски град, център на най-различни културни събития, филмови фестивали, жизнен и изпълнен с енергия.

 BCSSA организира летни курсове за момичета и момчета. Те се провеждат в Parrswood High School, разположен в покрайнините на Манчестър-  Didsbury . Училището разполага с модерни учебни зали, оборудвани с аудио-визуална техника, както и с футболно игрище, спортна и фитнес зали, гимнастически салон и др. Обучението по футбол покрива всички елементи на играта – техники и умения. Състои се също от 12 учебни часа седмично. Организират се и футболни срещи с местни отбори.Ще имате и шанса да посетите местния Premier League Ground. Освен с футбол тук можете да се занимавате също с голф, езда, баскетбол и др. атрактивни спортове.

Обучението по английски език се състои от 12 учебни часа на седмица и е подходящо за участници, владеещи езика от ниво elementary до advanced. Един учебен час е с продължителност 45 мин. Групите са от максимум 12 души.

Настаняването е осигурено в
Manchester Travelodge Hotel. Вашето обучение може да има продължителност от 1 до 6 седмици.

Други езикови програми, свързани със спорт:
Английски език и тенис
Испански език и фламенко


Ако имате нужда от повече подробности, можете да се свържете с консултантите на „Дарби” на телефон 02/988 03 40, а ние ще Ви очакваме да се завърнете и да споделите вашите впечатления с нас.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11