9 / 2010 - 23/07/2024 06:06

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

314
Макар и рано-да помислим за лятото!...

(Дата: 2010-11-15) || (Брой: 9 / 2010) || Автор: Дарби Ваканционните езикови програми са неповторимо и незабравимо преживяване за всеки, особено ако е споделено с приятели. Екипът на  консултантска къща „Дарби” Ви предоставя отново възможността да съчетаете полезното с приятното, да опознаете културата и традициите на различните народи. Тук Вие ще откриете  само една малка част от техните езикови предложения. Представяме  част от  езиковите ваканции в Англия, Шотландия, Ирландия, Малта, САЩ, Канада за групи от 10-15 участници, придружавани от представител на „ Дарби „.
Споделете тази емоция с „Дарби” и през лято 2011!

Оксфорд, Великобритания
ISIS Language Centres
Езиковият център ISIS Language Centres провежда лятната си програма за тийнейджъри и младежи в Оксфорд в Harcourt Hill, част от Brookes University, един от най-добрите университети в Оксфорд.
Обучението обикновено се провежда сутрин или следобед. Групите са от 12-15 души, като са застъпени всички нива – от начинаещи до напреднали.
Настаняването е в двуетажни къщи за момичета и за момчета, в единични или двойни стаи. Изхранването е на пълен пансион (закуска, обяд, вечеря).
Възможно е да изберете продължителност на обучението от 2 или 3 седмици. Престоят ви в езиковият център ще бъде разнообразен и от полудневни екскурзии, следобедни спортни занимания, културна и социална програма.

Тенбъри Уелс, Великобритания   

Saint Michael’s College
В миналото Saint Michael’s College е било музикално училище, основано от известен оксфордски професор. Днес то е частно международно средно училище, предлагащо възможност за получаване на квалифицирано средно образование.
Училището разполага с красив парк и градина, спортни и игрални площадки, тенис кортове, зали и др.
Децата са разпределени в групи максимум до 15 души, а учебните часове са по 50 минути.
Saint Michael’s College предлага настаняване в стаи с 2 до 4 легла в общежитие с общи бани на етажа и пълен пансион. Настаняването е осигурено от неделята преди началото на програмата до последната събота от завършването й. Продължителността на обучението е 2 или 3 седмици.
В рамките на обучението ще можете да се насладите на забележителностите, които ще посетите по време на целодневните и полудневните екскурзии. Можете да разчитате и на разнообразието, което ще ви предложат организираните за вас следобедни и вечерни занимания.

Единбург, Шотландия    
Stafford House Study Holidays
The Edinburgh Academy е основанa през 1824 г. Намира се на около 20 минути с автобус от центъра на града.
Обучението е с натовареност 20 часа седмично, като един учебен час е 45 мин, а групите са максимум от 16 човека. Неразделна част от обучението е и развлекателната програма.
Настаняването е осигурено в апартаменти, в единични стаи с общa кухня, 2 тоалетни. Апартаментите са на около 20 минути с автобус от The Edinburgh Academy.
Обучението е с продължителност 2 седмици.
За да се улесни вашето ежедневие, ви е предоставен пълен пансион. Забавленията, които се предлагат, за да стане престоят ви особено приятен, са: екскурзии, спортни и културни мероприятия.

Дъблин, Ирландия

ATC
Езиковият център АТС е основан през 1964г. и приема ученици от цял свят. Програмата на центъра се провежда в University College of Dublin. Основният корпус от Университетския колеж в Дъблин се намира в Belfield, на 5 км южно от центъра на Дъблин.
Учебните часове са 15 на седмица с продължителност 60 мин., като провеждането им е сутрин или следобед в зависимост от програмата за деня. Всяка група се състои от не повече от 15 души.
АТС предлага настаняване в единични или двойни стаи, групирани в апартаменти с обща баня. Апартаментите разполагат и с оборудвана кухня и всекидневна. Стаите са просторни с гардероб, бюро, лампа и стол, както и с допълнителен шкаф.Осигурен е пълен пансион, следобедни културни посещения, целодневни екскурзии, спортна и вечерна програма

SAN GWANN
GATEWAY INTERNATIONAL SCHOOL OF ENGLISH                                              
Gateway International School of English се помещава в красива сграда на два етажа. Училището разполага с 10 класни стаи, напълно оборудвани с аудио-визуална техника, климатици, както и кафетерия, прекрасна градина.
Учебните часове са 20, всеки от по 45 мин. Групите се състоят от 15 души през летния сезон и от 8 през останалата част от годината.
Настаняването е осигурено в общежитие, намиращо се на около 15 метра от езиковия център. То разполага с 6 двойни, 12 тройни и 4 четворни стаи с 8 общи бани, разположени на 3 етажа. Осигурен е пълен пансион.
Можете да изберете обучение с продължителност от 2 или 3 седмици.
В програмата са включене целодневна и полудневни екскурзии.

Вашингтон, САЩ

Royal Language Training
Royal Language Training (RLT) организира и провежда  летни езикови курсове за деца и юноши в едни от най-атрактивните райони на страната, като щата Вирджиния.
Учебните часове са 16 часа на седмица по 45 минути, а групите са максимум до 15 души. По време на 3-тата седмица няма занимания по английски език заради посещението в Канада.
Настаняването се предлага във внимателно подбрани американски семейства. Настаняването е обикновено в двойни стаи с дете от друга държава. Осигурен е пълен пансион.
В програмата са включени целодневна екскурзии; полудневни екскурзии; екскурзия до Канада с посещение на Ниагарския водопад,Торонто,Thousand Islands, Отава, Монреал, Ню Йорк; настаняване в Канада в хотел в стаи с 3 и 4 легла с изхранване на пълен пансион-закуска, обяд и вечеря; настаняване в Ню Йорк.

Можете да потърсите повече информация на: www.darbi.eu или на тел. 988 03 40, 988 10 82, 988 10 92.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11