1/2011 - 16/07/2024 14:41

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

335
Магазин за езикови ваканции ЛЯТО 2011

(Дата: 2011-01-17) || (Брой: 1/2011) || Автор: Дарби На януарското изложение на Консултантска къща „Дарби” за втори пореден път ще отвори врати  „Магазин за езикови ваканции- Лято 2011”. Неговата цел е да помогне на всеки да се ориентира сред многообразието от възможности за езиково обучение в чужбина. На  него ще  бъдат представени над 500 езикови програми, в над 100 града в целия свят, с избор за над 10 чужди езика. Новото през тази година е, че Магазинът ще даде възможност на по-голям брой желаещи да се възползват от отстъпките,  тъй като той ще ги предлага в един по-широк диапазон от време- от 24.01 до 24.02. 2011г., а не  само по време на изложението.Всеки, който иска да прекара една наистина незабравима лятна ваканция, изпълнена с много положителни емоции и в същото време да преодолее езиковата бариера на чуждия език би могъл да се запише за такава ваканция с преференция.

Предложенията са много и разнообразни-отстъпки от цената, безплатно обучение за една или две седмици и др. Ваканционните езикови програми са неповторимо и незабравимо преживяване за всеки, особено ако е споделено с приятели. Екипът на  консултантска къща „Дарби” Ви предоставя отново възможността да съчетаете полезното с приятното, да опознаете културата и традициите на различните народи.
Споделете тази емоция с „Дарби” и през лято 2011!
Независимо дали вашата цел е усъвършенстването на английски, френски, немски, испански, италиански или руски език, Дарби ще открие най-прекрасното кътче в света за да се превърне вашето пътуване в незабравимо преживяване.

Разбира се, освен летните езикови програми-групови и ндивидуални, които в момента са особено актуални, интересуващите се ще могат да получат информация и за целогодишни езикови програми, във множество варианти и дестинации. Желаещите да  усъвършенстват езиковите си умения в конкретна област могат да се възползват от възможността да се ориентират в  разнообразието на специализирани езикови програми. Представянето на цялостната палитра от предложения за подобряване на езиковите умения има за цел да задоволи интереса на всеки-от най-малкия до най-големия.
По време на изложението „Отворени врати за образовние в чужбина” в рамките на „Магазина за езикови ваканции-Лято 2011г.” желаещите да получат повече информация ще могат да се срещнат лично с представители на ралични езикови центрове: Malaca Instituto; Dilit; ATC; Eurocentres; Wimbledon School of English и др..
Консултантска къща „Дарби” е подготвила и една особено приятна изненада - всеки, който посети Магазина по време на изложението, ще има възможност да участва в специалната томбола. От нейните награди ще могат да се възползват и всички, записали се за езиков курс в периода 24.01 – 04.02.2011г.. Наградите са наистина атрактивни:

  • Едноседмичен езиков курс в Корк, Ирландия;
  • Едноседмичен езиков курс в Испания;
  • Ваучер за 50 % отстъпка за езиков курс в езиков департамент към Darbi College, България;
  • Уикенд за двама в черноморски курорт;
  • Други предметни награди.

Имената на печалившите в томболата ще бъдат изтеглени на 24.02.2011г. в сградата на „ Darbi College “- ул. „ Г. С. Раковски„  № 58.
Не пропускайте своята възможност да спечелите невероятни летни емоции и още много награди от Дарби!

За повече информация: www.darbi.eu ; тел.: 02/988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11