2/2012 - 16/07/2024 14:48

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

437
Вашето лято в Швейцария

(Дата: 2012-02-14) || (Брой: 2/2012) || Автор: ДарбиSt. Gallen е седмият по големина град в Швейцария и регионален център с университет, театър, концертна зала, музеи, болници, манастир, Institut auf dem Rosenberg, много услуги и видове бизнес. Намира се е в близост до границите на три държави (Швейцария, Австрия и Германия).

 
Идеалното му разположение между ез. Констанс и Сентис (чаровния стар град, чиято манастирска библиотека е отличителен белег за Световно Наследство), както и разнообразните дейности и събития през годината правят St. Gallen любимата туристическа дестинация в източна Швейцария.

St. Gallen и неговата околност предлагат на младите хора безброй възможности да прекарат смислено свободното си време. Учениците могат да посетят спортния център на Парк Сентис (“Saentispark”), театъра, концертната зала, музеите, библиотеките, галериите, кината, чаровни кафенета и добри ресторанти. Освен това учениците могат да се забавляват по време на различни училищни събития, като Carnival Dance, състезания по ски и сноуборд, дни за фитнес, вечери на свещи, тематични вечери и пътувания за уикенда до различни европейски столици.

Училището Institut auf dem Rosenberg е разположено в подножието на Алпите, сред великолепната природа на Сейнт Гален. То е едно от най-реномираните училища за средно образование в Швейцария, предлагащо уникалната възможност за получаване на английска, френска или немска диплома за средно образование.

Съвместно с езиковия център ARIANA AG, Institut auf dem Rosenberg организира летни курсове като предлага възможности за обучение по немски, английски или френски език. Учебните часове са от 3-5 на ден от по 40 мин. Групите са средно по 12 души. Обучението се провежда сутрин от понеделник до събота. Програмите са подходящи не само за тези, които желаят усъвършенстване и практика по избрания език, но и за младите хора, които искат да се запознаят и усетят духа на живота в училище-пансион.

 Учениците се настаняват в общежития с две или повече легла в стая с общ санитарен възел. Училищните сгради се простират  на повече от 100 000 кв.м. и включват спортни площадки и тенис кортове. Наред със спортните занимания училището дава възможност за участие в разнообразни извънкласни занимания. Храната е богата и разнообразна. Настаняването е осигурено от понеделник (пристигане до 17,00 часа) до събота ( до 12:00 часа ) след завършване на курса.

Предлаганите курсове са с продължителност минимум 3 седмици – между 25 юли и 20 август 2011 г.

По време на обучението си в езиковия център учениците могат да се възползват от възможностите за практикуване на различни спортове-плуване, волейбол, баскетбол, ръгби, планинско колоездене, футбол, тенис на корт, водни ски и др. За тях е подготвена и разнообразна културна програма, като в периода на техния престои, ще могат да посетят редица като Цюрих, Берн, Люцерн, Лугано и дори Лихтенщайн. Всяка седмица се организира по една целодневна екскурзия.

За повече информация можете да се обърнете към Консултантска къща „Дарби” на тел. 02/9880340.
Побързайте, за да имате възможност да се възползвате от отстъпките на „Дарби”, валидни до 23.02.2012г.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11