5/2012 - 16/07/2024 15:57

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

463
Последен шанс

(Дата: 2012-05-15) || (Брой: 5/2012) || Автор: ДарбиСкъпи приятели, все още можете да се включите в груповите езикови ваканции, организирани от Консултантска къща „Дарби”.

За ученици на възраст от 12 да 17 години подходящи са езиковите ваканции с изучаване на английски език в Brooke House College и Kaplan International Centres.    

Езикова ваканция в Brooke House College
Малкият град Market Harborough се намира в централната част на Англия близо до Лестър и има изключително благоприятно разположение. Това малко английско градче е на час път северно от Лондон, близо до Бирмингам, Нотингам, Оксфорд и Кеймбридж. Само на час път е Манчестър.
Езиковият център за летни езикови курсове към Brooke House College е създаден преди повече от 15 години и работи с висококвалифицирани преподаватели. Предлага курсове за деца, владеещи езика на различно ниво – от начинаещи до напреднали. За свободното време се предлага голямо разнообразие от спортове, както и атрактивна социална програма.
Центърът предлага курсове за всички нива от начинаещи до напреднали. Обучението има за цел да подобри както говоримите, така и писмените умения на ученика. Часовете са 15 на седмица, а учебните групи са не по-големи от 15 курсисти.
Настаняването е в общежитията на училището и е осигурено от неделя преди началото на програмата до неделя след завършването й.
Колежът предлага възможност за практикуване на различни видове спортове: плуване, футбол, бадминтон, баскетбол, тенис, боулинг, конна езда, за свободното ви време и подготвил интересни екскурзии до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и др.

Продължителност – 2 седмици

Начална дата – 22 юли 2012

Езикова ваканция в Kaplan International Centres

 
 

Солсбъри е катедрален град в графство Уилтшир. Намира се в близост до равнината Солсбъри,  която е известна с богатата си археология и най-известния мегалитен паметник в света - Стоунхендж, построен преди около 5 000 години. Основната забележителност на града е огромната готическа катедрала, в която се пази един от четирите запазени екземпляра на „Велика харта на свободите“.  
Средното учебно заведение „Godolphin School” е основано през 1726 г. и едно от най-старите училища в Обединеното кралство. Заобиколено е от грижливо поддържан парк и разполага с фантастични съоръжения за отдих и закрит басейн.
Училището има 20 просторни класни стаи. Обучението се провежда сутрин. Учебните часове са 20 на седмица, а учебните групи са не по-големи от 15 ученици.
Настаняването е в общежитието към училището, в стаи с 2 – 4 легла. То е осигурено от неделя преди началото на курса до събота след завършването му. Изхранването е на пълен пансион (закуска, обяд, вечеря).  При постъпване в общежитието се плащат 30 GBP възвращаем депозит за щети.
Училището разполага със закрит басейн, спортна зала, тенис корт, големи игрища за разнообразни спортове и театър.
Предвидени са една целодневна и една полудневна екскурзия на седмица

Продължителност – 2 седмици

Начална дата – 05.08.2012

Езикова ваканция в Ийстбърн


 

За най-малките на възраст между 7 и 12 години.
Ийстбърн е град в източен Съсекс на южния бряг на Англия между Брайтън и Хейстингс. Съвременният град възниква в началото на 19 век като морски курорт благодарение на пристигането на железопътна линия през 1849 г., превръщайки го в популярна дестинация. 

Училището е разположено на високи скали с великолепна гледка над целия залив на Ийстбърн в непосредствена близост до впечатляващия Саут Даунс. След кратка разходка се стига до плажа. Намиращ се точно в края на морския курорт Ийстбърн, основаният през 1895 г. учебен център създава усещането за семеен дом, сигурност и грижовна и щастлива среда на малките курсисти.
Учебните часове са по 18 на седмица и включват обучителни игри, упражнения и проекти. Езиковите нива са 8, а курсистите се разпределят в малки групи в зависимост от нивото им на владеене на езика и тяхната възраст. Начинаещите се обучават по интензивен курс. Уроците за умения по английски език се отнасят до всичките 4 езикови умения и включват граматика и лексика.
Повечето от спалните помещения имат 4 – 10 легла. Персоналът на училището живее в същите къщички заедно с курсистите и се грижи за тях по 24 часа на ден. 
Спортните съоръжения включват спортна зала, плувен басейн, танцово студио, игрища и театрална зала. Като допълнителна възможност се предлага и конна езда. 
Предвидени са екскурзии до Лондон, Ийстбърн, Брайтън и др.

Продължителност – 2 седмици
Начална дата – 01 юли 2012

За повече информация и записвания, можете да се обадите на тел. 02/988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11