8/2012 - 16/07/2024 14:43

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

491


(Дата: 2012-10-16) || (Брой: 8/2012) || Автор: ДарбиСкъпи приятели, пред Вас са новите предложения на Консултантска къща „Дарби” за едно вълнуващо и незабравимо лято. Екипът на „Дарби” се е постарал и за 2013г да подбере най-интересните програми в едни от най-емблематичните градове на Англия – Лондон, Кеймбридж и Оксфорд.

 Royal Holloway е един от най-големите колежи на университета в Лондон, с традиции в преподаването и изследователските науки. Кампусът се простира на площ от 135 акра, а основната сграда на колежа е истински архитектурен шедьовър. Програмата е разнообразна, заниманията по език са сутрин или следобед и се редуват с екскурзии, спортни мероприятия, посещения на музеи. Програмата е насочена към ученици на възраст от 12 до 17г. и е с продължителност 2 седмици.

В Оксфорд програмата се осъществява в един от колежите на Оксфордския университет - St.Hugh’s College. Акцентира върху усъвършенстване на произношението, усвояване на граматически правила и нови думи, включва забавни упражнения под формата на игри и разкази за британската култура. Насочена е към ученици на възраст от 12 до 16г. и е с продължителност 2 седмици.

CATS College е едно от пансионатните средни училища в Англия. Намира се в центъра на Кеймбридж, в непосредствена близост до колежите на университета.През учебната година там се провежда подготовка за A-level, а през лятото езикови курсове по английски език. Програмата е насочена към ученици на възраст от 14 до 18г. и е с продължителност 2 седмици.

За тези от Вас, които искат да се потопят в атмосферата, в която е творил Шекспир, избрахме езикова ваканция в неговия роден град Стратфорд-на Ейвън. Програмата се провежда в колежа Stratford-upon-Avon, разположен само на 10 минути пеша от центъра на града. Освен върху подобряване на езиковите умения, обучението набляга и върху културата на Англия, включвайки разкази и подготовка на децата за местата, които ще посетят. През свободното от учене време се организират различни спортни и културни мероприятия: игри на открито, дискотека, вечер на талантите и др. Програмата е насочена към ученици на възраст от 12 до 17г. и е с продължителност 2 седмици.

Любителите на спортните занимания могат да се обучават в малкото градче Маркет Харбъроу. Brooke House College е създаден преди повече от 50 години. По академични програми в него се обучават деца от различни държави, а през лятото се организират летни езикови курсове. Кампусът му има прекрасни зелени площи, първокласно футболно игрище, площадки за волейбол и баскетбол, плувен басейн и др. Обучението по програмата има за цел да подобри както говоримите, така и писмените умения на ученика. Програмата е насочена към ученици на възраст от 12 до 17г. и е с продължителност 2 седмици.

За най-малките последователи на английския език подходящи са програмите ни в Ийстбърн и Бристол.

St. Bede’s School е пансионатно училище за средно образование в Ийстбърн. Основано е през 1895г. и разполага с отлични условия за обучение и практикуване на различни видове дейности – има светли класни стаи, плувен басейн, танцово студио, игрища и театрална зала. Програмата е насочена към ученици на възраст от 7 до 12г. и е с продължителност 2 седмици.

Clifton College е английско пансионатно училище основано през 1862 година, в което през лятото се провеждат образователни курсове за деца от целия свят. Разположено е в живописен квартал на Бристол.Ваканционният курс по програмата е специално разработен за малки деца. По интересен и забавен начин съчетава обучението по английски език с образователни беседи, спортни дейности и артистични вечерни занимания. Програмата е насочена към ученици на възраст от 7 до 12г. и е с продължителност 2 седмици.

Разбира се, не са забравили и за Америка – обучение във Вашингтон с екскурзия до Ню Йорк и Канада е нашето неустоимо предложение.
Учебният център е създаден през 1994 година, специализиран е в езиково обучение за деца и младежи. Заниманията по език се провеждат от квалифицирани преподаватели, като се обръща внимание на особеностите на американския английски и на говоримия ежедневен език. Програмата е насочена към ученици на възраст от 12 до 18г. и е с продължителност 3 седмици.

Ако обичате слънчевото време и древната култура, то Малта е подходящият избор за Вашата езикова ваканция. Езиковият център е разположен в непосредствена близост до крайбрежието на Слиема. Програмата набляга на писмения и говорим английски език, подобряване на речниковия запас и упражняване на граматическите правила. Програмата е насочена към ученици на възраст от 13 до 17г. и е с продължителност 2 седмици.

Каквото и да изберете, едно е сигурно – освен с нови знания, ще се сдобиете с нови приятели, ще опознаете чуждата култура и ще се насладите на всеки миг от езиковата Ви ваканция!
Очаквайте скоро пълния каталог за езикови ваканции 2013г.!

При записване по някоя от програмите до 31.01.2013 ползвате намаление от цената: 10% за стари клиенти и 5% за нови.


За повече информация и консултации можете да се обърнете към екипа на „Дарби” на тел. 02/988 0340 или да посетите Консултантската къща на адрес:
пл. Св. Неделя  №4, ет. 5.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11