3/2013 - 16/07/2024 15:02

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

537
Отстъпките продължават

(Дата: 2013-03-18) || (Брой: 3/2013) || Автор: Дарби След един месец работа Магазинът за езикови ваканции на Консултантска къща „Дарби” затвори вратите си.

Тези от Вас, които успяха да се запишат на лятна езикова програма по време на Магазина, ще участват в тегленето на томболата за голямата награда – едноседмично безплатно обучение в чужбина.

Жребият ще се проведе на 23 март 2013г. (събота) в офиса на Консултантска къща „Дарби”.

Ако не сте имали възможност да се включите в промоционалния период на Магазина, не съжалявайте – Дарби има атрактивни предложения за месец март, от които можете да се възползвате.

Ако искате да усъвършенствате знанията си по английски език и в същото време да съчетаете обучението с интересни занимания и екскурзии, можете да  избирате между спортна или развлекателна програма: плуване, баскетбол, футбол, рок академия, медиа дизайн, дигитална фотография.

Езиковите ваканции в традиционни английски пансионатни училища също са атрактивни. Само до 28.02.2013 можете да се запишете  в King Edward’s School с отстъпка от 60 лири на седмица.

Езиковите ваканции по немски език са все по – популярни сред младите хора, особено сред онези, решили да продължат висшето си образование в една от най – добре развитите икономически държави в Европа. Езиковия център GLS предлага специално за  български ученици, записали се с „Дарби”, отстъпки от 50 Евро. Посетете Берлин или Мюнхен и научете повече за културата и живота в Германия.

Антиб се намира в сърцето на Френската Ривиера, на 10 км от Кан и на 25 км от Ница. Обучението, което предлага един от най – добрите центрове по френски език е висококачествено, а атмосферата в курортния град е предпоставка за незабравима лятна ваканция. Отстъпката, специално за записали се чрез „Дарби” деца, достига до 50 Евро от цената на програмата. Имаме интересни предложения и за Ница, град, който очарова с комбинацията си от исторически забележителности и модерна култура Разбира се, не сме пропуснали и френската столица Париж. Езиковата ваканция там събира тийнейджъри от цял свят.

Испания също е много атрактивна дестинация за лятото. Комбинацията на курс по испански език и активна социална програма, в Мадрид или Барселона, дава възможност да се докоснете до едни от най – космополитните и топли градове в цяла Европа. Кадис и Севиля също са интересни дестинации, там можете да усетите съчетанието на испанската и арабската култура, натрупана през вековете.

Много атрактивно е предложението на Swiss Language Club, които предлагат намаление от 100 швейцарски франка и безплатни допълнителни часове обучение по език. Едни от най – предпочитаните летни езикови ваканции в Швейцария са тези в пансионатните средни училища, които дават възможност на децата да усетят атмосферата на швейцарската образователна система през лятната си ваканция. Нашите специални предложения са в Institut Monte Rosa, St. George’s School, Brillantmont International school и Institut auf dem Rosenberg.

За повече информация София 1000,пл. Света Неделя 4,тел./02 988 10 82,

тел./факс: 02 988 03 40, e-mail:  sledu@darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11