5/2013 - 16/07/2024 15:46

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

555
Време е да направите своя избор за лятна езикова ваканция!!!

(Дата: 2013-05-15) || (Брой: 5/2013) || Автор: ДарбиС наближаването на лятото интересът към езиковите ваканции в чужбина нараства. Представяме Ви най-търсени програми, реализирани от „Дарби”. За някои от тях местата вече са почети запълнени. Така че побързайте!

Бристол - пътуване в група

 Бристол е град в югозападна Англия, най-големият културен и образователен център в региона и едно от главните пристанища на Великобритания. В града са разположени множество висши учебни заведения, музеи и галерии. Със своята атмосфера съчетаваща английските традиции и култура, Бристол дава възможност на учениците не само  да се почувстват като част от реалния живот в града, но и да се възползват от уникалната възможност за културно образование и развитие.

Clifton College е английско пансионатно училище основано през 1862 година, в което през лятото се провеждат образователни курсове за деца от целия свят. Разположено е в живописен квартал на Бристол, само на 15 минути път от централната част на града. Учебните занимания се провеждат в основната сграда на колежа, а на разположение на учениците са спортни игрища, площадки, плувен басейн.

Ваканционния курс по програмата е специално разработен за малки деца. По интересен и забавен начин съчетава обучението по английски език с образователни беседи, спортни дейности и артистични вечерни занимания. Програмата включва 15 часа езиково обучение на седмица, а преподавателите са внимателно подбрани и квалифицирани за работа с деца.

Спортните занимания включват баскетбол, волейбол, бадминтон, футбол,  плуване, тенис, голф, модерни танци и много други. Предвидени са екскурзии до Лондон, Оксфорд, Портсмут, Бат, Кардиф  и др.

Малта - пътуване в група

 Малта е известна със своя горещ климат, прекрасни плажове и богато културно наследство. San Gwann е еднa от най-спокойните и тихи зони на страната. Намира се в близост до Spinola Bay и Paceville- райони, пълни с много заведения, магазини, ресторанти и туристически атракции.

Gateway International School of English е езиков център, който организира езикови курсове за деца и младежи от цял свят. Училището е акредитирано от Министерство на образованието на Малта. Преподавателите са висококвалифицирани и обръщат персонално внимание на всеки ученик.

Училището се помещава в красива сграда на два етажа, разполага с 10 класни стаи, напълно оборудвани с аудио-визуална техника, климатици, както и с кафетерия и прекрасна градина. На разположение на учениците са още библиотека и безжичен достъп до интернет.

Предложената програма включва 20 часа седмично обучение по английски език, всеки от по 45 мин. Групите се състоят от около 10-12 души като са застъпени всички нива на владеене на език – от начинаещи до напреднали. Заниманията се провеждат до обяд, обучението акцентира върху развитие на умения за слушане, разбиране, четене, писане и говорене. Уроците са интерактивни, правят се много практически упражнения посредством интернет и други медии.

Лондон - пътуване в група

 Лондон е град, който непременно трябва да се посети – със своята богата история и разнородна култура, със световно известните си забележителности и атракции, Лондон ще ви очарова и ще се почувствате част от британската култура и начин на живот.

Goldsmiths College е един от най-известните колежи на университета в Лондон. Основан е през 1891г и е прочут с образователните си програми в различни области на изкуството. Сред възпитаниците му са известни творци и артисти от цял свят. Кампусът му е разположен в югоизточен Лондон, само на 10 минути от центъра на града, главната му сграда е прекрасен образец на викторианската архитектура и доминира в пространството. Колежът разполага с отлични условия за обучение и спорт – светли и комфортни класни стаи, зелени площи, спортни съоръжения.

Програмата включва 20 часа на седмица обучение по английски език. Децата се разпределят по групи, съобразно възрастта и нивото им на владеене на език. Учебните групи се състоят от 12-14 души, като са застъпени всички нива – от начинаещи до напреднали. Програмата е разнообразна, заниманията по език са сутрин или следобед и се редуват с екскурзии, спортни мероприятия, посещения на музеи. Включени са 9 полудневни екскурзии в центъра на Лондон.

Преднидени са спортни занимания-плуване, волейбол, баскетбол, футбол и др. и екскурзии до Лондон, Оксфорд, Брайтън и др.

Англия – индивидуално пътуване

 Тенбъри Уелс, намиращ се в графство Уорчестършир е малък английски град, разположен на около час път от Бирмингам. Градът е само на няколко мили от границата между Англия и Уелс, известен е с красивата си природа и многобройните овощни градини. Названието „Wells” към името на града е добавено в средата на 19-ти век, за да обозначи и популяризира откритите по това време минерални води в града.

St. Michael’s College е  международно пансионатно училище, предлагащо обучение за ученици от цял свят по различни степени от английската образователна система – GCSE, A-level, University Foundation. Училището е разположено извън града, в район, известен като „сърцето на Англия”. Кампусът му се простира на площ от 10 хектара, а основната му сграда е обявена за национално архитектурно наследство. Освен с красив парк и градина, училището разполага с множество спортни и игрални площадки, тенис корт, зали и др.

През лятото Колежът предлага езиково обучение за деца и младежи от 10 до 16г. Обучението е подходящо за тези, които владеят езика на различно ниво – от начинаещи до напреднали. Децата са разпределени в групи максимум до 15 души, а учебните часове са по 50 минути. Неразделна част от учебния процес е разнообразната следобедна и вечерна програма от различни дейности и мероприятия: екскурзии, караоке парти, вечер на талантите, прожекции на филми и т.н.

Тук можете да спортувате футбол, тенис, бадминтон и др. и да посетите Лондон, Манчестър, Кардиф, Стоунхендж, Уорчестър, Бат и др.

Англия – индивидуално пътуване

 Кеймбридж се намира само на около час път от столицата Лондон и не само ще ви разкрие обаянието на английската провинция, но и ще ви даде възможност да усетите неповторимата атмосфера на един от най-известните и престижни университети в света. Кембриджският университет, основан в далечната 1209 г., винаги е представлявал основната притегателна сила за туристите, посещаващи това малко градче.

Cambridge School of Visual & Performing Arts е училище по изкуства, разположено в „сърцето” на Кеймбридж. Отворено е за всички, които се стремят да развият творческата си сила и талант. Училището разполага с богата база, даваща възможност за изява и индивидуална работа: 14 студиа, 2 музикални стаи, 3D студио, класни стаи, лаборатории, библиотеки, както и стаи за репетиции, интернет стаи и др.

Всяка седмица училището предлага обучение в различен профил: 1) Мода и текстил, 2) Дигитална и филмова фотография, 3) Приложни изкуства като бижутерство, скулптура, интериорен дизайн, рисуване, 4) Музикален театър, 5) Актьорско майсторство. Условие за участие в програмата е налично средно ниво на владеене на английски език. Има възможност и за участие в интензивен курс по английски език за достигане на това ниво предварително. Класовете се сформират до 10 души. Обучението може да бъде с продължителност от 1 до 6 седмици.

 

За повече информация: тел: 02 988 10 82 ,02 988 10 82 

 e-mail: sledu@darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11