12/2013 - 16/07/2024 16:24

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

602
IELTS - какво да изберем 60,120,180-часови курсове за подготовка?

(Дата: 2013-12-13) || (Брой: 12/2013) || Автор: ДарбиЗдравейте, участници в предизвикателството IELTS!


     Ако IELTS наистина е дошъл на дневен ред , то ето какво бихме искали да споделим ние от Езиков център «Дарби»** . Или по-точно, бихме се радвали да помислим заедно по въпроса за най-подходящия курс за вас. 
Нашият център организира три вида подготвителни курсове за IELTS според продължителността им – супер интензивни (60 академични часа) , интензивни (120 часа) и целогодишни (180 часа) .
 Много студенти и дванадесетокласници се спират на първата алтернатива – да, тя е оптимален вариант по отношение на времето, което трябва да се отдели за подготовка. Кандидатите, които имат подходящото ниво на езикови познания и спешно се нуждаят от сертификата, го получават възможно най-бързо, така че да се вместят в сроковете за подаване на документи за чуждестранните университети.
Супер интензивният курс ви запознава с формата на изпита и ви помага да развиете технически и стратегически умения, необходими за справяне с всеки един от компонентите: reading, listening, writing и speaking. Времето обаче, при такъв кратък курс изисква максимална концентрация и самодисциплина и не позволява нещо друго – надграждане по отношение на лексика, стил и граматика, или поне в твърде ограничена степен. Просто защото работата по самия формат на IELTS изисква своето време.
 И тъй като, времето е ключовата думичка в днешния ракурс към темата IELTS …нашият апел към всички, които искат да продължат образованието си извън България е:
  Възползвайте се от това свое време, десетокласници  и единадесетокласници!! :) 
Изберете 120-часов курс от началото на втория срок или 180-часов курс – от началото на следващата учебна година!  Защото:

1. Няма да има излишно напрежение и работата ще се разпредели във времето в ритъм, който ще ви позволи да придобиете умения без особено големи усилия.
2. Ще опознаете не само формата на изпита, но ще повишите и нивото на познанията си по английски език, така че не само резултатът от изпита за сертификат ще е по-висок, но ще бъдете по-уверени и при следването си в университета, който сте избрали.
3. Ще имате време да напишете толкова писмени работи, които да бъдат проверени, оценени и обсъдени и да направите толкова пробни тестове, че стресът от изпита да бъде неутрализиран като фактор!
 
Тъкмо сега е моментът – да помислят внимателно най-вече единадесетокласниците!  Имате пролетта на 2014 пред себе си, за да отметнете задачата IELTS. Нашите 120-часови курсове започват в началото на февруари и в края на май ще сте приключили с изпита – ще можете да се насладите на едно безгрижно лято, след което да се съсредоточите върху стъпките за кандидатстване в съответните университети.
 
* IELTS – International English Language Testing System – сертификат, който се изисква при кандидатстване в университети с преподаване на английски език. Сертификатът се издава от British Council след полагане на съответните изпити.

** Езиков център „Дарби”
е създаден като част от  Darbi College през 2007 година, но скоро след това се обособява като самостоятелен център за чуждо езиково обучение. Центърът е специализиран в подготовка за сертификати IELTS, TOEFL, SAT 1, както FCE и CAE. Официален регистрационен център за IELTS – партньор на Британски съвет. Среден успех на курсистите през годините:7,5 -  резултат, който е гаранция за прием в топ университетите от цял свят.Венцислава, 10 клас,119 СОУ:

Избрах „Дарби”, тъй като от различни места чувах, че качеството на езиковото обучение там е на много добро ниво. И наистина се убедих в това – започнах да уча английски език тук преди 2 години, почти от нулата, а сега съм на курс по IELTS.
Най-страхотното е, че преподавателите са млади, близки до нас по възраст, което улеснява комуникацията и действа мотивиращо.

Жасмина, студентка по журналистика в СУ „ Св. Климент Охридски” :

Искам да запиша магистратура по корпоративни комуникации в университета в Амстердам, който е 2-ри в Европа и 7-ми в света по качеството на образованието в областта на медийните комуникации. За да кандидатствам там, ми е необходим сертификат IELTS. Ето защо записах 120-часов курс в Езиков център «Дарби» и сега ми предстои изпит в Британски съвет на 18.01.2014 г. Какво ми даде обучението в курса – всичко, което очаквах да получа, че и отгоре! Преподавателката ни се раздаваше максимално, беше точна, отговорна и много всеотдайна. Отговаряше изчерпателно на всички наши въпроси. Искрено мога да кажа: този курс си заслужава!

 

 


Лили Виделова, майка на ученик от 12 клас, ПМГ Хасково: Още при първия си разговор с Езиковия департамент на „Дарби” получих страхотно разбиране и индивидуално отношение към въпросите, които ме интересуваха. Екипът изцяло се съобрази с това, че ние не живеем в София, за което съм им изключително благодарна (като се има предвид, че водихме разговори и с други организации и никъде не срещнахме такова разбиране). Разбира се, имахме и препоръка от ваши курсисти и не на последно място – цената ни удовлетвори.
Честно казано, отношението и работата на преподавателите надминаха нашите очаквания. Те са страхотни, работеха като екип, синът ни се чувстваше добре и определено мога да кажа, че резултатът, който постигна, е общ успех. Благодарение на това той вече има оферти от престижни университети в Англия.
Препоръчахме тези езикови курсове на наши приятели и продължаваме да го правим, без да имаме никакви съмнения, защото сме убедени в качеството и резултатността на провежданите от „Дарби” курсове. Разбира се, резултатите не закъсняха и при децата на нашите приятели.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11