01 / 2008 - 16/07/2024 16:06

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

77
Езикова ваканция – лято 2008

(Дата: 2008-01-21) || (Брой: 01 / 2008) || Автор: ДАРБИ Отдавна отмина времето, когато ученическата лятна ваканция се отъждествяваше с пионерски лагер на море, екскурзионно летуване на планина или безметежни дни с баба и дядо на село. Сега е различно! Възможностите са безброй, а примамливи предложения за задгранични екскурзии и екзотични почивки ни заливат от всички посоки. Динамичното ни ежедневие, обаче, ни задължава да се замислим по-сериозно, когато планираме лятната ваканция на децата и на семейството като цяло, за да бъде тя не само приятна, но и полезна.
Ваканционните езикови програми са незабравимо преживяване и неповторима емоция за всички. Съчетанието на езиково обучение в естествена среда с вълнуващи развлечения сред приятели от цял свят е гаранция за една пълноценна ваканция.
В този брой на в. Взор можете да намерите най-горещите ваканционни програми за Лято 2008, посредством които неусетно и с лекота се преодолява езиковата бариера.

Страхотна ваканция във Вашингтон

Вашингтон – столицата на САЩ е град, известен с Белия дом, Капитолия, центъра Кенеди, мемориала Линкълн, ФБР, Музея на историята, Музея на космоса и др. Разположен е в регион с възхитителна природа. Множеството музеи с исторически и културни ценности на цялата държава разказват за различните народи, населяващи територията на САЩ.
Обучение:
Учебните занятия се провеждат сутрин от квалифицирани преподаватели, като се обръща внимание на особеностите на американския английски и на говоримия ежедневен език. Обучението е разделено на блокове, които включват разработка на проекти, дискусии и други в групи от максимум 15 души.
Настаняване:
Настаняването се предлага във внимателно подбрани американски семейства, проявяващи определен интерес и загриженост към млади хора от други страни, желаещи да се докоснат до американския бит и култура. То е обикновено в двойни стаи, с дете от друга държава. Възможно е и настаняване с дете от българската група при предварителна заявка. Изхранването е при пълен пансион (закуска, обяд – сух пакет и вечеря). Royal Language Training организира изключително богата и разнообразна програма за свободното време, която оставя незабравими спомени у младите хора.

По време на извънкласните занимания участниците от българската група се придружават от представител на «ДАРБИ», който пътува с тях от България.

Спорт:
Плуване, волейбол, баскетбол.
Екскурзии:
Джордж Мейсън юнивърсити, Александрия, Анаполис, Балтимор, Националния парк-музей “Шенъндоу вели” и др..

Двудневна екскурзия до Ню Йорк – срещу допълнително заплащане от 150 USD (настаняване в хотел, без вечеря и обяд).

Забележка: Разновидност на програмата е комбинацията с 8-дневна екскурзия в Канада /без занимания по английски език/ с посещение на Ниагарския водопад, Отава, Монреал, Торонто и др. Настаняването в Канада е в хотел, в стаи с 3 и 4 легла. Обедите и вечерите не влизат в цената на програмата.

Начални дати:

От 5 или 6 юли 2008г – Вашингтон + Ню Йорк;

От 19 или 20 юли 2008г. – Вашингтон + Канада;

Продължителност:
3 седмици.
Пакетна цена:
1 900 USD
Цената включва:
16 учебни часа седмично; учебни материали; сертификат за завършен курс; настаняване в семейство при пълен пансион (закуска, сух пакет за обяд и вечеря); екскурзии; културна и социална следобедна и вечерна програма; медицинска застраховка; транспорт от семействата до училището и обратно; трансфер летище–учебен център–летище; придружаващ групата преподавател.

Две незабравими седмици в Оксфорд

Разположен в сърцето на Англия, Оксфорд е известен в целия свят с най-старото висше учебно заведение. Средновековните колежи, красивите градини в тях, богатите библиотеки и множеството книжарници създават неповторимата атмосфера на този изключителен град.

Обучение:
Първият учебен ден всички курсисти се подлагат на тест за определяне на тяхното входящо ниво за разпределяне в съответната група. Благодарение и на новите технологии, и на ярките учебни материали, обучението е не само много полезно, но забавно и ефективно. Групите са от 12-14 души, като са застъпени всички нива – от начинаещи до напреднали.


Настанявне:
Настаняването е в двуетажни къщи за момичета и за момчета, в единични или двойни стаи с умивалник, с общи бани и тоалетни. Изхранването е на пълен пансион (закуска, топъл обяд, вечеря). Храната е разнообразна.
Програмата за свободното време е изключително занимателна и интересна, включваща спорт, игри, викторини, забавни вечери, карнавали, конкурси, дискотеки, филми – и всичко това с връстници от Италия, Франция, Русия, Германия, и др.
По време на извънкласните занимания участниците от българската група се придружават от представител на DARBI - ESH Образование в чужбина, който пътува с тях от България .

Спорт: Плуване, волейбол, баскетбол, футбол.

Екскурзии; Лондон, Бат, Салсбъри, Страдфорд, , Бленхайм и Челтънхам.

Начални дати: 06, 20 и 27 юли 2008
Продължителност: 2 и 4 седмици Пакетна цена: 2 седмици – 1 050 GBP / 4 седмици – 2 050 GBP Цената включва: 20 учебни часа седмично; учебни материали; сертификат за завършен курс; настаняване в общежитие; пълен пансион (закуска, топъл обяд и вечеря); екскурзии; следобедни спортни занимания; културна и социална програма; ежедневни вечерни занимания; медицинска застраховка; трансфер от/до учебния център; придружаващ групата преподавател.

 

Слънчева Малта ви очаква

Заобиколена от кристалните води на Средиземно море, Малта е прекрасен остров с характерен дух и пъстра история, един от най-посещаваните целогодишно курорти в района. В последните години Малта се утвърждава все повече като едно от най-добрите места за изучаване и практикуване на английския език. Слиема е само на три мили от столицата Валета, близо до залива Сейнт Джулианс и неговите атрактивни магазини и заведения.

Обучение:
Ваканционната програма за тийнейджъри се провежда в района на Гзира, до пристанището на Слиема. Учебните групи са до 15 души, а часовете са по 45 минути. Подходящо е за млади хора от елементарно до напреднало ниво на владеене на езика.

Настаняване:
Настаняването е в стаи с 3 и 4 легла, в общежитието Ил-Мерил, намиращо се в съседна до училището сграда. Настаняването е осигурено от съботата или неделята преди започване на курса до съботата или неделята след завършването му за курсовете, които започват в понеделник и от сряда до сряда – за курсовете, които започват в четвъртък.

Спорт:
Волейбол, баскетбол, футбол, плуване, скуош и други. Тенис на корт, гмуркане и езда - срещу доплащане.
 Екскурзии:
Синята пещера, Валета, МдинаРабат, о-в Комино, исторически и археологически обекти и др. Продължителност: 2, 3 или 4 седмици Начална дата:
13 юли 2008 г. Цени за групово пътуване (минимум 15 участника): 2 седмици – 1 120 Еuro / 3 седмици – 1 665 Еuro / 4 седмици – 2 210 Еuro Цената включва:
20 учебни часа седмично; Учебни материали; Сертификат за завършен курс; Настаняване в общежитие; Пълен пансион (закуска, сух пакет за обяд, вечеря); Следобедни спортни и културни занимания; Обиколка на района и парти за “добре дошли” ; Полудневни и целодневни екскурзии; Вечерни занимания; Медицинска застраховка; Трансфер от и до летището; Придружаващ групата преподавател.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11