9/2013 - 18/10/2021 16:44

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

577
Учете в Холандия! Кандидатстудентска кампания 2014-2015

(Дата: 2013-09-13) || (Брой: 9/2013) || Автор: Дарби


Холандия отдавна не е само страната на лалетата, мелниците и велосипедите. Тя е една от основните образователни дестинации за всички българи, които търсят добро образование в чужбина. Това е държавата с най-много програми на английски език веднага след Великобритания, която също така е сред първите 3 страни в Европа по съотношение качество-цена. В класацията на The Times за 2012-2013г. има пет холандски университети в ТОП 100, което е красноречиво доказателство за престижа и качеството на образованието в „ниската земя”.

През април 2013г. церемонията по предаване на короната от кралица Беатрикс на нейния син -новият крал Вилем-Александър, символично показа една от основните черти на холандското общество - спокойна и подготвена приемственост между традиция и съвремие, но и дълбоко вкоренен манталитет да се търси новото, актуалното и по-доброто. Другото огледало на този холандски манталитет е висшето образование в страната. От една страна съществуват 11 много престижни класически университети, известни още като изследователски, а от друга страна вече има и множество университети по приложни науки, с практически фокус към обучението.

 Изследователските университети на Холандия са сред най-старите в Европа и са известни със своя висок академизъм и отлични образователни стандарти. Едва ли има някой, който не е чувал за University of Amsterdam, Erasmus Rotterdam или Delft University of Technology. Редом до тях, обаче, се борят да застанат и най-силните от практическите университети, които наблягат на практическата подготовка за бъдещата професия и комбинират теорията със стаж.

 Верни на желанието и мисията ни да бъдем най -добрия гид в света на образованието, ние, консултантите на „Дарби” предлагаме нашите специални пакети за ранно кандидатстване в Холандия:

  •        Пакетна услуга „Индивидуален подбор и подготовка за кандидатстване в ТОП 5 на университетите в Холандия” с бонус- безплатен Тест за определяне на академичния потенциал при записване до края на септември 2013г.
  •       Пакетна услуга „Открий своята професия и кандидатствай за бакалавърска специалност в университет с практическа наосченост” с бонус -безплатeн Тест за определяне на личностен профил и кариерна консултация при записване до края на септември 2013г.

 Специално за нашите клиенти разработихме и иновативен работен подход, в полза на кандидатите от всички кътчета на България - работа с консултант на „Дарби” тук и помощ от Darbi Student Advisor на място, в Холандия. Посредством новата ни система за видеовръзка и разговори, можем да помогнем бързо на всеки кандидат, без да е необходимо той да излиза от дома си.

 

Wij zijn uw gids Nederlanders in Bulgarije!
Ние сме Вашият холандски гид в България!

Обадете ни се
: – 02/988 1092 / www.darbi.eu / unideu@darbi.eu

 
 

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11