9/2013 - 28/11/2021 23:25

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

578
Открийте своя път към висшето образование на 17-то Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” – 21- 29 септември 2013г. в София, Хасково, Бургас, Варна и Плевен

(Дата: 2013-09-13) || (Брой: 9/2013) || Автор: Дарби    Започна усилената кандидат-студентска кампания 2014 за избор на висше учебно заведение в чужбина. Тази есен всеки, който търси качествено висше образование във Великобритания, Германия, Австрия, Холандия, Швейцария, Испания, Италия и др.,  ще намери точна и изчерпателна информация на превърналото се в традиция международно изложение „Отворени врати за образование в чужбина”. То се организира от Консултантска къща „Дарби” за седемнадесети път, изцяло в полза на бъдещите студентите и техните родители.
Това изложение е първото и най-мащабно изложение за висше образование в новата кандидат-студентска кампания за професионална ориентация у нас и в чужбина. Изложбеният тур започва от 21 и 22 септември, 11 ч. в София и продължава в още четири големи града в страната:
•    24 септември, 14 ч. – Хасково, Младежки център;
•    26 септември, 11 ч. - Бургас, хотел „България”;
•    28 септември, 11 ч. – Варна, хотел „Димят”;
•    29 септември, 14 ч. – Плевен, хотел „Ростов”;
С нова и изключително удобна локация е събитието в София - Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби” – пл.”Св. Неделя” № 4, срещу храм „Св.Неделя” .
Регистрация за участие в изложенията можете да направите онлайн на www.opendoors-fairs.eu
или на съответното място на събитието.

Целта на изложението ”Отворени врати за образование в чужбина” е да информира отговорно и в детайли за възможните варианти за академична кариера в различни държави от Европа и Америка за:
•    сроковете за кандидатстване по различни специалности и университети;
•    разнообразието от стипендии за бакалавърски и магистърски програми;
•    финансовите условия за обучение в чужбина;

•    задължителните сертификати за владеене на чужд език, които трябва да притежава кандидат-студентът;

Както всяка година, така и на това изложение ще се провеждат преки срещи с оторизирани представители на елитни западни университети.
В помощ на родители и кандидат-студенти на изложението ще бъде предложена богата съпътстваща програма от практически семинари и презентации, които са напълно безплатни. Семинарите запознават с това как да бъде подготвено мотивационно писмо или да се подготви портфолио в процеса на подготовка на документите за кандидатстване, както и какви са.
НОВО в помощ на кандидат-студентите!
Абсолютната новост за 2013 г. е въвеждането на ДАРБИ Кариерен тест. Всеки посетител на Изложението може да направи за себе си пробен тест на място, а с предварително записване да си направи и пълна кариерна ориентация. Този тест се отнася единствено до персоналните способности на кандидат-студента и е изцяло в улеснение на бъдещия му избор на професия, която да го удовлетворява. Кариерният тест на „Дарби” разкрива личностните характеристики и посочва най-благоприятните професионални перспективи чрез серия от ситуационни въпроси. Ако честно маркирате вариантите, които най-точно Ви описват ще получите реалистичен портрет на собствената си личност.
Какво още предлага предстоящото Европейско изложение „Отворени врати за образоване в чужбина”- Кандидат-студентска кампания 2014-2015г.?
Важно е да се знае, че на изложението „Отворени врати за образование в чужбина” може да се получи информация не само за академичната ориентация на кандидат-студентите, но и за високо качествени езикови обучения и ваканции за деца, ученици и студенти - в България или в чужбина. Актуални предложение ще очакват и всеки професионалист, който иска да специализира своите езикови познания, като бъде ориентиран към Индидивидуални езикови обучения в реална среда.
На изложението всеки родител може да бъде ориентиран с конкретни програми за полезни обучения на своите деца, съобразени с възрастта им- от старта на личностното развитие на 7 годишните, през обученията за кандидат-гимназисти, гимназисти и зрелостници у нас и в  чужбина, до процедурите за кандидатстване и реализация в елитни чужди университети. Не по-малко полезна и практична ще бъде и информацията за професионална преквалификация и краткосрочни обучения за придобиване на допълнителни знания и квалификации, подходящи за всички завършили своето средно образование – независимо кога през годините.
---------------------------------------------------------------------------------------
Регистрация и повече информация на: www.opendoors-fairs.eu , тел.: 02 988 03 40, 988 10 92 или на ел.адрес: office@darbi.eu


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11