8/2014 - 18/10/2021 17:43

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

676
Бизнес образование в четири града на Европа

(Дата: 2014-10-13) || (Брой: 8/2014) || Автор: ДАРБИ


ДарбиРаботодателите днес избират кандидати с международна насоченост, които могат да успеят в глобалния англоговорящ бизнес свят. В Европейския университет (ЕУ), в допълнение към международната учебна програма, студентите са заобиколени от професори и колеги от много държави. Впечатляващите 98% от студентите и преподавателите в ЕУ говорят повече от два езика. Това потапяне в международна атмосфера, съчетано с възможността да се усетят други култури, градове и начини на живот, позволява на нашите студенти да придобият истински глобален опит.

Разнообразието от кампуси на ЕУ окуражава студентите да сменят местообучението си след всеки успешно завършен семестър. По време на следването си, студените в ЕУ могат да се прехвърлят между главните ни кампуси и да учат в Барселона, Женева, Мюнхен или Монтрьо. Всички тези градове са бизнес центрове, пълни с иновации и енергия, където мултинационални корпорации и организации са разположени непосредствено до културни забележителности, места за забавление и архитектурни шедьоври. Един студент може да започне обучението си в Швейцария, да продължи за семестър в Испания и да завърши програмата си в Германия.

Кампус Барселона
Международната осанка на Барселона, важното и положение в света на международния бизнес, храната, климата, културата, историята, архитектурата и достъпният живот са само част от причините да окуражаваме студентите да учат в Барселона за поне един семестър. Това е вторият по големина, най-космополитен и модерен град в Испания. Блумбърг определя Барселона като четвъртият най-добър град за бизнес в Европа. Там са централите на Vueling, FCB, Estrella Damm, Abertis, Eurostars Hotels, Gas Natural, La Caixa, Mango, Puig и SEAT. Учейки за година в Барселона, един студент може да си осигури стаж, а дори и стартова позиция в света на бизнеса.

ДарбиКампус Мюнхен
В Мюнхен е съсредоточена икономическата сила на Германия, превръщайки града в икономически център в сърцето на Европа. Многобройни мултинационални компании имат седалища тук; без съмнение привлечени от централното положение на града в Европа, високото качество на живот и икономическия успех. Разположението на кампуса на ЕУ дава изобилие от възможности за престижни стажове и стартови позиции във важни международни организации.

Кампуси в Швейцария
Женева е център на международния бизнес, разположен на югоизточния бряг на езерото Женева, във френскоговорящата част на Швейцария. Монтрьо е град, богат на музика и култура, сгушен в Швейцарската Ривиера. над 130 международни компании и 250 неправителствени организации имат своите седалища в Женева и околностите – едновременно с централно европейско разположение и с благоприятна данъчна система, действащи като притегателна сила. Завършилите ЕУ в Швейцария получават не просто академична степените също така придобиват опита и практиката, необходими за успех както в местния, така и в международния бизнес свят.

Кандидатстване в Европейския университет
За повече информация относно бакалавърските и магистърски програми и правилния избор на програма и професия може да се обърнете към представителя на Европейския университет за България - консултантска къща „ДАРБИ”, на телефон 02/988 10 92 или e-mail: uniedu@darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11