1/2013 - 23/07/2024 05:01

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

519
Магазин за езикови ваканции за лято 2013г. отваря врати

(Дата: 2013-01-15) || (Брой: 1/2013) || Автор: Дарби За четвърта поредна година Консултантска къща „Дарби” организира „Магазин за езикови ваканции”. От 21 януари до 21 февруари 2013г. ще можете да се възползвате от невероятни отстъпки и оферти за летни езикови ваканции в чужбина.

Една седмица след стартирането на магазина се открива Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”. По време на изложението, посетителите ще могат да се записват директно за исканата езикова програма, а тези които не успеят да ни посетят в София и Варна на датите на изложението, могат да се запишат в офисите на „Дарби”.

На  Шестнадесетото издание на „Отворени врати за образование в чужбина” ще бъде представен и новият каталог за езикови ваканции в чужбина на „Дарби”, с над 130 от най – атрактивните и актуални оферти за 2013г. В него ще намерите програми в различни европейски държави, както и в САЩ, за изучаване на английски, френски, немски, испански, италиански, португалски, китайски и японски езици.

Сред най-интересните ни предложения са груповите езикови ваканции в Лондон, Кеймбридж и Оксфорд, в САЩ и Канада, както и в слънчева Малта. По тези програми децата се придружават от преподавател, който се грижи за тях и им оказва съдействие. Децата, които желаят да пътуват по индивидуална програма могат да избират между езикова ваканция със спорт, езикова ваканция в елитно пансионатно училище или специализирана програма съчетаваща изучаването на език със занимания по изкуства.

Каталогът е създаден с много грижа и любов, но не може да представи цялото разнообразие на програми на „Дарби”. Вие търсите нещо различно? Не се съмнявайте, че „Дарби” ще открие за Вас езиковия курс, който Ви удовлетворява.

Всички учат езици, но могат ли да кажат, че са спокойни когато се наложи да комуникират на тях? Как най-лесно да прескочим езиковата бариера, как най-бързо на да „проговорим” езика? Отговорът е ясен-на място, в съответната държава, сред хората, които са готови да ни въведат в живота на едно различно общество, с различни представи, култура и начин на живот. И това може да се случи на всеки от Вас, на Вашето дете, с езиковите курсове в чужбина, които „Дарби” предлага.

Ако не може да се ориентирате или не сте сигурни коя програма би била най-подходящата за Вашето дете, не се колебайте да се свържете с консултантите на „Дарби” на телефон: 02/988 10 82 или по имейл: bitravel@einet.bg

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11