1/2013 - 22/06/2024 22:55

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

520
Занимални много- Академия една!

(Дата: 2013-01-15) || (Брой: 1/2013) || Автор: ДарбиДетска академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”-иновативен проект на „Дарби” отново отвори врати. Нейната цел е да подпомогне родителя и да съдейства за личностното развитие на детето. Предназначена е за деца от 7 до 14г. като занятията са сутрин и следобед според учебната смяна.
 Академията ще работи от 8.00ч до 19.00ч в работни дни (от понеделник до петък). Заниманията ще се провеждат в сградата на Образователна институция „Дарби”, която се намира в сърцето на столицата на пл. Света Неделя № 4 (срещу храм Света Неделя, над Happy).

В „Академията за личностно развитие”, децата ще бъдат ангажирани с различни занимания, необходими за тяхното личностно израстване и отговарящи на интересите им. Ще бъде отделено внимание на подготовка на уроци и домашни работи за следващия учебен ден, предвидена е възможност за индивидуална работа при необходимост по конкретни учебни предмети, както и занимания по интереси-групови и индивидуални.

Предимствата на „Академията за личностно развитие”се крият в индивидуаленния  подход в зависимост от нуждите на детето, преподавателския състав-с дългогодишен опит в работата с деца и не на последно място-локация в центъра на София, срещу храм Света Неделя

При желание на родителите Академията може да осигури допълнителни занимания на детето-групови и индивидуални:
  • Посещение на школа по стандартни танци-за развитие на двигателните способности
  • Клуб по шахмат-за развитие на логическото мислене
  • Курс по чужд език по време на Академията – английски, немски или френски към Детски алианс  на Езиков департамент към Дарби колидж.
Езиковият департамент предлага разнообразни курсове по английски език за деца и тийнейджъри на възраст от 4 до 14 години. Тук всяко постъпило дете може да намери своята подходяща група, съобразена с познанията му към момента. Курсовете съдържат богата гама екстри- интерактивни DVD, приключенски или весели истории, песни, игри, специални награди, стикери и други забавления, които заедно с героите от учебника задържат вниманието на децата.

След завършване на детските курсове се достига ниво на владеене на език на B 2 по европейската езикова рамка и децата могат да продължат в курсове за възрастни в напреднали нива или в подготовка за сертификати FCE, Ready for IELTS или Ready for TOEFL

За повече информация и записвания: eshsa@einet.bg или 02 / 988 03 40

 
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11