05 / 2007 - 24/04/2024 22:16

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

33
BROOKE HOUSE COLLEGE

(Дата: 2007-05-05) || (Брой: 05 / 2007) || Автор: ДАРБИ

Brookе House College е основан преди 40 години, и е известно частно бординг училище. Приема ученици между 14 и 21 години и осигурява качествено английско образование на чуждестранни ученици, които искат да кандидатстват в университет във Великобритания. Brooke House College е признат от „British Acreditational Council” (BAC) и е член на „Conference of Independent Further Education” (CIFE). Радва се на завидна репутация и на традиционно отлична академична работа. В последните години средно около 98% от завършилите Brooke House College успешно са кандидатствали в Британски университети.


НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 3) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА


Brooke hse College 4.jpgМестоположение
Brookе House College се намира в малкия, типично английски град Маркет Харбъроу, Лайстершир. Той е на един час път с влак северно от Лондон и на час и половина от летище Хийтроу с кола. Лайстершир наистина е в “сърцето на Англия” и големите градове Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и вторият по големина град в кралството - Бирмингам, са в изключителна близост.

Академични стандарти
Академични квалификации и проучвания, опит в преподаването и способност да установяват връзка с млади хора от различни култури, са критериите на Brookе House College, по които се избират преподавателите в него. Много от членовете на персонала са или са били изпитващи по A Level или GCSE, а някои от тях са били училищни инспектори. Малките размери на класовете (средно по около 8 ученика) и система на персонално преподаване помагат за постигането на високи академични стандарти.

Настаняване
Удобно настаняване в рамките на учебната база, и настаняване в приемно семейство се предлага на всички ученици в зависимост от възрастта им, културата и личните предпочитания. Всички общежития разполагат с дневна, телевизор и видео, кухня и перално помещение. Brookе House College е отворен по време на празниците през академичната година и учениците могат да останат без допълнително заплащане. Осигурени са три ястия на ден през сроковете и две през ваканциите.Brooke hse College 2.jpg
Спорт и свободно време

Brooke House College предлага различни спортни, културни и социални дейности, за да подтикне учениците към балансиран начин на живот, комбинирайки усърдната работа с участие в извънкласни учебни занимания. В колежа се организират дискотека, филмови прожекции, вечери за дискусии, шах, тенис на маса и състезания по плуване. Освен това се организират познавателни екскурзии до градове като Лондон, Оксфорд, Кеймбридж, Бат, Нотингам и Единбург и всяка година група ученици посещават големи европейски столици.
НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 3) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11