8/2012 - 03/06/2023 10:22

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

496


(Дата: 2012-10-16) || (Брой: 8/2012) || Автор: Дарби След успешното откриване на учебната 2012-2013 година, учениците на Дарби Колидж започнаха трескаво да се подготвят за наближаващата есенна изпитна сесия. Част от колежаните ще трябва да се явят на тежките изпити през октомври и ноември. Сигурни сме, че и този път няма да ни разочароват и ще имаме безброй поводи за празнуване, когато излязат официалните резултати през януари 2013.

През последните няколко изпитни сесии Дарби Колидж заслужено се нарежда сред челните места на колежите с най-високи резултати, убедени сме, че тази сесия няма да е изключение.

Cambridge International Examinations вече оповести обобщените резултати от изпитна сесия юни 2012 г. Учениците на „Дарби Колидж“  заемат все по-стабилни позиции на върха на изпитната статистика.
Топ оценките на възпитаниците на „Дарби Колидж“ са в следните рамки:

IGCSE
          -Математика за напреднали – топ 13 % (A*)
          -Икономика – топ 13 % (A*)
          -Английски като втори език – топ 7 % (A*)
          -География – 34 % (A)
          -Английска литература – топ 30 % (A*)
          -Физика – топ 26 % (A*)

AS Level
          -Математика – топ 30  % (A)
          -Социология – топ 10 % (A)

A Level
          -Химия – 30 % (A)
          -Английска литература – 16 % (A)

Учениците на колежа вече проведоха  и избори за своите представители, които ще се застъпват за тях като част от ученическия съвет. Поздравления за представителите на всички нива ученици в колежа: Александър Кириленко, Стоян Иванов, Камен Пирянков и Симона Христова!

Верен на традицията да поощрява интересите на учениците си, „Дарби Колидж“ стартира учебната година с фотография, танци и футбол като част от предвидените извънкласни дейности.

 Колежаните организираха и три клуба за извънкласни дейности - Спортен клуб (включващ футбол и снукър), Клуб по изкуства (включващ уроци по танци, фотография, икебана, актьорско майсторство и други), Клуб по социални дейности (организиране на училищни събития и благотворителна дейност) и Клуб по науки (включващ проекти и експерименти по химия, физика и биология).

 Първите занятия на всички клубове са вече факт! Те не само предлагат разнообразие за учениците, но превръщат тяхното училище в интересно, забавно, любознателно и интересно място, на което биха искали да прекарват повече време. По този начин, те са не само мотивирани, но и по-отговорни, смели и организирани млади лидери, достойни да бъдат част от нашето модерно общество!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11