8/2012 - 28/09/2020 12:08

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

493
University of Westminster Да изградим бъдещето на професионалния си живот

(Дата: 2012-10-16) || (Брой: 8/2012) || Автор: Дарби


 Изразът „Да изградим бъдещето си” звучи удачно, когато говорим за продължаване и специализиране на образованието си и за избор на магистърска програма, а още по – подходящо е „Да изградим бъдещето на професионалния си живот”. Това е едно от основните послания на University of Westminster, което може да се интерпретира като мото на магистърските програми на университета.

При по-детайлен поглед, става ясно, че университетът не просто има голямо разнообразие от магистърски програми, но и че те са съобразени със съвременните тенденции и с кариерната реализация. Студентите могат да избират от по – обхватни специалности, водещи след себе си голям набор от професии като Счетоводство, Финанси и Икономика, Арт и Дизайн, Мода, а могат и да се насочат към по – тясна специализация като Право, Музика, Фотография, Транспорт и Логистика.

Ориентацията  на Westminster към бъдещето на студентите прави избора на университета лесен. Нека вземем например факта, че завършилата бакалавър по Мода и Дизайн студентка, в буквален превод „открадва шоуто” на Лондонската седмица на модата. Перспективите за студентите, завършили някоя от магистърските програми, в такъв случай, няма нужда да се доказват.

Само още един пример е изключително добрата им магистратура по Архитектура – новините тук също не отстъпват по успех и реализация. Студент по архитектура печели куп награди и стипендии, някои от които: стипендията RIBA Boyd Auger за 2011 година, като са изказани специални препоръки за него; печели и награда на Future Vision Awards 2011 година. Списъкът е дълъг, а заслугата е обща и благодарение на добрата комуникация между студента и университета, преподавателите и на структурата на самата магистърска програма.

Университетът доказва успех си и в други области. Студент, завършил магистратура по Градско и Регионално Планиране, жъне успехи в своята област и се изявява достойно в състезанието в чест на празнуването на 150-та годишнина на наградите Peabody, поставили непоклатима традиция в архитектурните състезания.

Фактите сами говорят за университета и качеството му. Но как са постигнали толкова рано успех тези студенти и дали заслугата е до голяма степен на университета? Стабилното и модерно образование е необходимост, но най-важното  и трудно нещо е правилният избор на специалност, особено при магистратурите, които предполагат определяне на същинските интереси в желаната сфера за професионална реализация.

 Студентите на University of Westminster могат да изберат най-подходящата за тях магистратура измежду тридесет и две области, толкова на брой са предлаганите магистърски програми, като някои от тях, които не споменахме са Лингвистика, Английски, Езици, Политика и международни отношения, Маркетинг.

Стремеж на университета е да предлага качествени магистратури в най – търсените сфери като туризма, филмовото изкуство, медийните науки, компютърните науки, архитектурата, модата, инженерните науки и икономиката.

За повече информация относно магистърските програми и правилния избор на магистратура и професия може да се обърнете към представителя на университета за България - консултантска къща „ ДАРБИ” на телефон 02/988 03 40 или e-mail: eshsa@einet.bg.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11